Nagyon nagy "szívás" a Tescos árulfeltöltői munka diákként?
Első emberkének köszönöm a korrekt választ:)
A másodiktól kérdem, minek regisztráltál ha nem tudsz értelmesen válaszolni?
Ha jól dolgozol és végzed ami a feladatod akkor nem fognak szívatni a fönökeid. Ha el "pofázod" az időt, nem teljesítesz akkor megszívatnak:)
Egy Tescos Non food ker. ig.
kérdezőnek
az éjszakai meló igenis megterhelő,mert akkor jönnek az áruk nagy része, és hihetelneül pörgös! na meg azért mert a délelöttösök nem csináltak semmit. reggelre már lábra sem tudsz állni...
uccsónak
Ez nem igaz! Mind attól függ, mennyire vagy szimpi a kis főnöködnek vagy oszt.vezetőnek... Ha nem vagy szimpi hiába cisnálsz meg bármit is,akkor is keresztbe fog tenni. Én voltam az egyeüdüli "világos"hajú,ezért próbált velem szívózni :) de rosszul tette mikor megmondtam a magamét,és köpnyi nyelni nem tudott. Mellesleg megjegyzem,akikkel egy napon kezdtem/30ember/,1 hét alatt mind felmondtak velem együtt. és gypsy volt az igazgató a 13.kerületiben :O
Gyes-en lévő anyuka is csinálhatja?
Mondjuk éjszakai műszakban?
Ha igen,kinél lehet jelentkezni?
Nagyon kellene egy kis +pénz.:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!