Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmákkal lehet...

Milyen szakmákkal lehet átlagon felül keresni?

Figyelt kérdés
Nem az ilyen basic dolgokra gondolok, hogy jogász, orvos, mérnök hanem ezeken kívül hátha lenne valami hasznos ötletetek.

2023. aug. 21. 23:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem. Mert amit te javasolsz, az 1, max 2%nak jön be, és kell hozzá szerencse, kapcsolatok, tehetség.

Egy normális szakmában azért ennél jóval több azoknak az aránya akik képesek megélni belőle, és konzisztensen, szorgalommal, tanulással el lehet jutni erre a szintre.

Sajnos szerintem lövésed sincs a trendekről, és az átlagos munkaerőpiaci dinamikáról, ezért nem kellene tanácsokat adnod ilyen témában.

2023. aug. 22. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést professzor úr.
2023. aug. 22. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Semmi gond, csak tényleg nem értem miért szólsz hozzá valamihez, amihez ilyen szinten nem értesz. Ha valaki hallgatna rád, az rosszul járna.

(Egyébként tényleg az vagyok)

2023. aug. 22. 20:41
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

Úristen, de egy nagyképű hólyag vagy. Ezért aztán igazán megérte elérned ezt a vélelmezett professzori címet.

Gratulálok hozzá. Ajánlom, hogy húzd le magad a budin.

2023. aug. 24. 03:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz az alatt, hogy "ezért"?

Kijavítani valakit, aki butaságot beszél, nem nagyképűség. Láthatóan a te életedben nem sok ilyen ember volt, ezért nem értél el sokat. Ne vedd el mástól az esélyt a fejlődésre és önreflexióra.

Köszi. A budin nem férek le. Te?

2023. aug. 24. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

#14 Semmi nagyképűség nem volt abban amit a #13-ban írt, meg a korábbiban sem.

Most azzal, hogy a téma kapcsán leírtad egy fórumtársadnak hogy mekkora hólyag és húzza le magát a WC-n, őszintén, mit értél el, vagy mire gondoltál? Nyomatékosítani szeretnél valamit ami mellett vagy ellen nem tudsz érvelni, vagy tényleg azt hiszed hogy az ember a te hózzászólásod olvasva két lábbal beleáll a WC csészébe és elkezdi nyomkodni vagy húzkodni a WC tartályt? Nem kell ilyen együgyűnek lenni, sem a témával kapcsolatosan, sem általánosságban. Ha pedig csak ilyen módon tudsz megnyilvánulni, nem kell okvetlenül, minden körülmények között reklámozni.

2023. aug. 24. 10:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Favágó.
2023. aug. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!