Marcsi 2000 kérdése:
2023-ban Mennyi a Volánbusz vezetők fizetêse.(Budapest) Tudom hogy az alapon felül van üzemanyag megtakaritàs.Az eladott jegyek utàn is jàr pênz.Dêlutàni.esti pótlêk.Meg mêg sok minden.Mennyi a fizetêse egy olyan sóförnek aki kb 10.êve a cêgnêl van?
Figyelt kérdés
Nettó 420-450ft azért megvan?#Buszsoför
2023. jún. 19. 23:55
1/10 anonim válasza:
Én amikor jelentkeztem hozzájuk, elmondták, hogy nagyjából mennyi átlag fizetésre számíthatok, szerintem ott is elfogják mondani, ha jelentkezel.
Tavaly nyáron mondtak nekem Gy-M-S megyében átlagra nettó 380-at. Azóta volt emelés szóval a 420-450 szerintem meg van.
2/10 anonim válasza:
Nettó 420-450 ezer megvan igen. Túlórával.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat
2023. jún. 20. 13:07
4/10 anonim válasza:
Életed nem lesz, akkor esetleg megvan. De kezdőként tuti hogy nem.
5/10 anonim válasza:
Amúgy miért lettünk lepontozva? :D
6/10 A kérdező kommentje:
Nem ên pontoztam.Nekem ez nagy segitsêg volt.100% -ra êrtêkelem a vàlszokat ha rajtam múlik.
Köszönöm
2023. jún. 21. 15:59
7/10 anonim válasza:
Tud még valaki segíteni? Én is hallottam, hogy nettó 400 meglehet és már B kategóriáról lehet egyből D. De azt is hallottam ez a 400 úgy hogy gyakran napi 12 óra munka is van, ha nem is folytonos vezetés mert két járat között eltelhet 1-2 óra és a 12 óra miatt akkor rámegy az egész napod. Meg azt is hallottam hogy ennyi munka miatt nem 20-22 napot dolgoznak hanem csak 15 körül. Ezekből mi igaz? Leginkább a vidéki megyékre vagy városokra gondolok. Igazából munkahelyet akarok váltani és a B kategóriám az megvan már és ez a nettó 400 sokkal több is lenne mint a jelenlegi munkahelyem ugyanis csak a bérminimumot keresem meg.
8/10 anonim válasza:
Szia! 1-es vagyok. Van ismerős volánnál. Vidéki járatokat visz Gy-M-S megyében.
Nettó 450 körül kap és igen, hajtós. Havi 180-200 óra nem ritka.
9/10 anonim válasza:
Hát ez számomra akkor nem annyira vonzó, tekintve hogy a jogsi plusz gki plusz páv olyan 1 millióból áll meg. Akkor már inkább vállalok egy másodállást mint buszos legyek vagy váltok teljes munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!