Mik azok a szakmák amiket 30-on felül manapság még érdemes kitanulni, ha szakmát akar váltani az ember és el is szeretne azonnal helyezkedni?
Szeretnék most karriert váltani, mert kezdek kiégni a mostani szakmámban (ami miatt egyébként egy BSc-t kiszenvedtem), de nem szeretnék vakvágányra futni ha már felmondok, hogy 1-1,5 év múlva ne tudja elhelyezkedni az új szakmámmal.
Ezért a segítségeteket kérem, hogy ti milyen szakmákat ajánlanátok, aminek nemcsak most de 10-20 év múlva is lesz még jövője és nem is kell hozzá nagy tudás (másik diploma kizárva újabb 4-5 év nem fér bele az életembe).
Ha ezek közül választanátok mit javasolnátok nekem és mik azok amiket feltétlenül kerüljek el?
Van-e egyáltalán értelme ezeknek az esti felnőtt szakmai oktatásoknak?
(férfi vagyok egyébként és nehéz fizikai munka illetve szolgáltatószektor/vendéglátóipar kilőve, mert introvertált vagyok)
De egy ilyen sima OKJ is elég hozzá? Azt hittem oda min. a bootcamp a belépőszint (de nyilván egy IT BSc képzés kellő céges szakmai gyakorlat ami gondolom, hogy már elég lenne).
Nem tudom, csak kérdezem.
Meg okj se kell manualis teszteleshez, minimalis adatbazis imeret es istqb alapok ismerete + 1-2 test management system + jira ismerete boven eleg kene legyen. Youtubeon tesztelo intrju kerdeseket beirod es azokat betanulod mint a miatyankot es elmesz egy csomo inerjuta budapesten 100 szazalek hogy egy honapon belul talasz munkat.
Nekem voltak olyan kanualis tesztelo kollegaim akik a szamitogepet alig birtak bekapcsolni, 35-40 es anyuka, de teztet tudott irni es a weboldalon ideoda kattintgatni. Netto 400 kornyeket kereste
3-mas válaszát nagyon fogadd meg! Hozhatunk neked milliókat kereső menő szakmákat, ha konkrétan nulla szinten érdekel, hiába menő és fizet jól.
Valamennyire legalább tud magadat elképzelni benne, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!