Matematika korrepetálás egyetem mellett?
Sziasztok!
Most kezdem a 3. félévem programtervezőin, és relatív jól megy a matek, szerintetek reális lehet közép/emelt matek érettségi korrepetálást tartanék 2400ft/60perc?
Csajod elég buta akkor. Sosem bíznám női könyvelőre a vállalkozásom. :D
Üzleti tevékenységet tervezel végezni.
Emlékszem, hogy nekem kb 10 éve, amikor még gimnáziumban jártam akartak ennyit adni, hogy egy általános iskolás matekkal küszködő lányt korrepetáljak. Ez már akkor kevés volt és visszautasítottam.
Én amikor egyetem alatt akartam fizikánál segítséget kérni, akkor 7.000 / órát kértek tőle kb 4 éve. Persze csak pár órára mentem és utána rájöttem, hogy haszontalan volt és jobban tanultam magamtól.
Meg még van egy ismerősöm, aki angol órákat tart kb 8.000 / óráért mostanában vidéken (Fót).
Szóval én tennék rá egy 3-4x szorzót.
"1millio valameddig nem adokoteles, csajom meg konyvelo :)"
":D mert? nappalig tagozat mellett x összegig adómentes vagyok"
Ezeket értem, de ezt az "X" összeget úgy is eltudod érni, hogy fele vagy negyed annyi tanítványod van és így több időd van az egyetemre és barátnődre. Ha nagyon közel került az összeghez csak abba hagyod vagy pedig eleve úgy számolod ki, hogy hány diákot tudsz elvállalni, hogy benne maradj az összegben. Nem azt kéne csinálnod, hogy a lehető legolcsóbban dolgozol, hogy ne hogy adóznod kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!