A Pannon Egyetem Programtervező Informatikus szakon van eseleg valamiféle felkészítő / korrepetálás a matekos órákra?
Nyilván ott vannak az órák, amelyekre minden esetben bejárnék. Viszont ha esetleg nem értenék valamit, akkor van alkalmam kérdezni, a tanártól plusz anyagot / könyvcímeket kérni, esetleg többen összeállni, gyakorolni?
A kérdés, hogy teljesen magamra hagy-e az egyetem, vagy van-e esélyem megtanulni, megérteni az anyagot. Főként ezen az oldalon mondják, hogy mennyire nehéz és vértizzadós a matek és nekem nem nagyon tetszik ez a hozzáállás, azért kérdezem.
Illetve még annyival egészíteném ki, hogy az Analízis I.-ből év közben vannak (legalábbis 2 éve még voltak) kiegészítő órák, amolyan korrepetálások, azok számára akiknek nem megy annyira az anyag.
Amúgy a Pannonon nem annyira durva a matek, sőt. Nekem középiskolában szinte végig hármasaim voltam belőle, itt meg az Analízis I. 3-as, a II. pedig 4-es lett úgy, ahogy ZH-k és a vizsga előtt tanultam csak rá 1-2 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!