A Pécsi Tudományegyetemre elfogadják a BME rajz alkalmassági vizsgáját építészmérnöki karra?
Ha nem*
Így értelmes, elírtam.
Szia! Ugyan nem építészmérnökként, hanem terméktervező mérnökként vagyok ott hallgató, de általában más műszaki egyetemen el szokták a BME-s alkalmasságit fogadni, szerintem itt is így van. Érdemes utánakérdezni emailben, mindig válaszolnak.
Az viszont biztos, hogy a két vizsga eléggé hasonlít, szóval a BME-s felkészítő bőven elég a pécsihez.
A tudást elfogadják, de a rajz alkalmasságit fix, hogy nem fogadják el. Én jelentkeztem a Széchenyi István Egyetemre, a Műszaki Egyetemre és a Szent István Egyetem építészmérnöki karára.
A pécsiekkel nem vagyok tisztában, hogy ott milyen az alkalmassági, de ez a 3 egyetem nagyon különböző alkalmasságit állít össze és összehasonlítani sem érdemes őket. Ha 3 különböző egyetemet jelölsz meg, akkor 3 alkalmasságira kell elmenned valamikor május vége fele.
Sok sikert a rajz alkalmasságihoz!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!