Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Temetkezésekkel kapcsolatban...

Temetkezésekkel kapcsolatban hol, milyen fórumon hirdetnek állásokat és alkalmi munkákat?

Figyelt kérdés

Akár magáncégek, akár az állam.

Akár hamvasztás, adminisztráció, ceremónia, dekoráció, parkgondozás, sírásás, stb.

2023. aug. 20. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Mifelénk a temetkezési cégek a Munkaügyi Központon keresztül szoktak

Hamvasztás meg ilyen ezek külsős cégek, esetleg rákeresel facén, saját oldalukon stb.. Ceremónia, szerintem ezeket általába külsős vállalkozóként látják el (mint polgári búcsúztató, meg hasonlók, egyházi temetés a papok ugye). Parkgondozás általába szerintem úgy legtöbb helyen önkormányzati feladatokhoz tartozik, vagy önkormányzati állomány (közmunka, stb.), vagy valamilyen önkormányzati cég látja el az ilyeneket, nekik saját weboldal, Munkaügyi Központon át esetleg, valamilyen helyi fórumon (helyi újság, TV-képújságos hirdetés, kifüggesztett hirdetés valahol helybe megszokott helyen, face oldaluk, stb.)

2023. aug. 20. 09:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Mind vállalkozó, egyénibe vagy társas családiba...

Megoldják okosba , de legtöbbször a búcsúztató pap is "jó ismerős"..

2023. aug. 20. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy mellékállásba megy alkalmisba (efo).
2023. aug. 20. 10:16
 4/8 A kérdező kommentje:
3: Az is jó nekem. Hol hirdetnek? Már ha idegent akarnak felvenni, nem ismerőst. Budapesten.
2023. aug. 20. 10:57
 5/8 A kérdező kommentje:
1: Értem, de mi a nevük ezeknek a cégeknek, intézményeknek, akiket FB-on megtalálok, vagy honlapon?
2023. aug. 20. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Google.... temetkezés Budapest beírod kiad rengeteget (gondolom Pesten tömkelegével több ilyen vállalkozás van amit nem ismer valaki egytől egyik az összeset, mint mondjuk sz ország túlvégébe felénk ahol van a városba kettő azt kifújt, ismeri mindenki), megnézed van e karrier portáljuk, ha nincs rákeresel cégnévre állás kulcsszóval találsz e friss hirdetést vagy esetleg hirdetést akár régebbit, hozzá elérhetőség, és próbálkozol.. (telefon, email cím önéletrajz, levél akár saját megkeresés alapján)

Munkaügyi központ portálja, kiadja és megnézed hirdet e temetkezési foglalkozású melót valaki

Parkgondozás, stb melók meg akár maga a BTIRT-nél nézném Pesten, más városba város saját ilyen jellegű önkormányzati cége, stb

2023. szept. 2. 13:32
 7/8 A kérdező kommentje:

BTIRT? Érdekes, mert az állásoldala a Budapesti Közművek oldalára mutat, ahol FŐGÁZ-állások vannak, temetkezőset nem találtam.

Köszi.

2023. szept. 2. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:
2023. szept. 2. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!