De ha nem mondom előbb-utóbb ez így úgy is kiderül!!!
A munka teljesítményemen
És a lassúságomon feltűnne ő nekik ha már ott tartanék, hogy dolgozni kell
Nem tudnám felvenni azt a kellő gyors munkatempót ritmust ezt a pörgést!!!
2023. aug. 17. 13:56
2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teljesen teljes mértékben egészséges ezzel evvel most én nem tudok mit kezdeni!!!
2023. aug. 17. 13:59
3/7 anonim válasza:
Figyelj, ezzel nem tudsz mit tenni. Én szívbeteg vagyok, ugyanez van mint nálad, sehova nem akarnak felvenni, ha meg fel is vesznek, elküldenek rövidesen mert nem bírom a tempót.
2023. aug. 17. 18:57
4/7 anonim válasza:
Ez egy ilyen ország nulla szociális érzékű rabszolgatartó munkáltatókkal és a magasan beleszró állammal szokj hozzá vagy szrj bele te is
2023. aug. 17. 19:09
5/7 A kérdező kommentje:
De ez nem így megy úgy hogy beleszarok tisztelt felhasználó!!!
2023. aug. 17. 19:12
6/7 A kérdező kommentje:
Mehetek csövesnek attól félek amikor elérkezik az az időszak nem akarom megélni azt én!!!
2023. aug. 17. 19:13
7/7 anonim válasza:
kérdező ne aggodj nem csak te vagy igy én ugyan ebben a helyzetben vagyok mert 80ezer forntbol nyilván nem lehet megélni,nem is értem orbán hogy gondolta ezt,ugy hogy lassan én is mehetek az utcára.de én sem akarom azt megélni inkább megyek a túlvilágra pedig még 30éves sem vagyok :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.