Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek is durva,hogy 8...

Szerintetek is durva,hogy 8 általánossal többet keres valaki mint 1 tanár?

Figyelt kérdés
Ismerősöm több éve dolgozik 1 gyárban. Nettó 400-at visz haza. Én kezdő tanárként 300 körül. Félre értés ne essék, nem tőle sajnálom a pénzt de szerintetek ez nem durva? Tulajdonképpen nem is értem minek mentek már egyetemre.. és csak magamat ismétlem. Nem tőle sajnálom. Hanem az az elkeserítő (számomra) hogy szalag melletti munkával jobban keress valaki mint az aki a jövő generációját tanítja..

2023. aug. 19. 18:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

20#

Részigazságokat írsz.

A felsőoktatás annyira nem rossz.Ha rossz lenne, nem állnák meg a helyüket azok, akik külföldön dolgoznak a magyar diplomájukkal.

Illetve, ha az alapítványosdi másra nem is volt jó, elkezdte helyretenni a béreket:

[link]

A probléma inkább a közoktatásban,köznevelésben van.

A magyar kormányok évek,évtizedek óta a felsőoktatásra koncentrálnak inkább, a közoktatást foltozzák, fenntartják a vízen.

2023. aug. 21. 09:04
 22/23 anonim ***** válasza:

Na jó, de a felsőoktatás alapja a közoktatás. Aki jó képességű, az nyilván a mostani több sebből vérző közoktatásban is eljut az egyetemig, de rengetegen meg nem.

Egy jó közoktatással sokkal többen jutnának el az egyetemre is, illetve sokkal kevesebb volna a semmihez sem értő, segélyeken tengődő réteg. És ez azért nagyon nem mindegy!

2023. aug. 21. 09:17
 23/23 anonim ***** válasza:

22#

Amikor én mentem egyetemre, akkor is a csoport 2/3a privát oktatásra járt matekból meg 1-2 tárgyból.

Aki akarja, elvégzi az egyetemet, lehet vért pisil közben, de elvégzi.

A segélyen üldögélőkkel meg nem fogsz tudni oktatással változtatni.Eleve, nem akarnak tanulni, változni.Ők azok, akik verik a tanárokat,vagy a rokonságuk.

Teljesen el kellene őket különíteni erre megfelelő átképző táborokba, ahol embert faragnak belőlük.

2023. aug. 21. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!