Jelenthet problémát egy vízjellel ellátott önéletrajz kiválasztáskor/szelektáláskor?
"Szerintetek ez mennyire tűnik "amatőrnek""
Nagyon.
Készítsd el te.
Nincs ' online pdf to word converter' googleben? Letoltod dockent, es wordben meg tudod nyitni talàn.
Vagy mégjobb, ncoreról szedd le adobe acrobat professionalt, abban a pdf elemeket ki lehet törölni
Az hogy ott hagyod a logót már azt jelenti a cég számára hogy egy egyszerű önéletrajzot sem vagy képes normálisan és figyelmesen elkészíteni, hogy ne szerepeljen rajta logó.
Az pedig hogy tudsz is róla hogy ott van és el sem tudod távolítani onnan 2 perc alatt a google segítségével az akkora borzasztóan nagy inkompetenciára utal hogy senki nem fog alkalmazni egy ekkora szerencsétlent
"Ha nem volt világos a kérdés az volt "Jelenthet problémát egy vízjellel ellátott önéletrajz kiválasztáskor/szelektáláskor"?"
Ezek szerint nem csak igénytelen vagy a munkádra és digitális analfabéta hogy egy vízjelet nem vagy képes eltávolítani egy dokumentumból, de még az egyszerű szövegértéssel is problémáid vannak.
Nekem teljesen nyilvánvaló volt a kérdés melyre teljeskörű választ adtam, ami látható módon meghaladta a szellemi képességedet, mert képtelen vagy összetett mondatokat értelmezni, szóval a kedvedért leírom tőmondatban az előző hozzászólásom tartalmát: Igen, okozhat gondot.
Remélem hogy tudtam segíteni a hozzászólásommal, bár félő hogy nem a vízjel lesz a legnagyobb probléma az álláskeresést illetően, mindenesetre ne lepődj meg, ha ilyen szerény kompetenciákkal évekig nem találsz állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!