Milyen munkát ajánlanátok nekem, ha ezekkel a feltételekkel keresek?
Sziasztok!
Miután végigpörgettem az összes állásportált, (egy hétig tartott) nem találtam túl sok olyat, ami mindenben megfelelne számomra.
(Becsatalkoztam csoportokba is facebookon közben, külön városkonként ahol jó lenne)
70% munkakör túl messze van a lakóhelyemtől és/vagy ugyanazok hatvanszor.
Kezdjük is a feltételeimmel.
22, éves, nő
Megfelelő helyek: Budapest VII, VIII, IX, szigetszentmiklós, dunaharaszti, szigethalom, áporka, ráckeve, bugyi
- betanított legyen (a saját szakmámban, ami kreatív most szinte lehetetlen a nagy elvárások miatt elhelyezkedni).
- Nem szeretnék pénztárgépet kezelni (hadilábon állok a matekkal)
- Nem szeretnék gyártósorban dolgozni
- Illetve a 100. Raktáros/kommissiózó hirdetés után is kijelenthetem, nem nagyon nekem való.
Dolgoztam eddig: takarítóként, rám aggattak 4 embernyi plusz munkát, hiszen én voltam a legfiatalabb.
Önkéntesen füvet nyírtam, metszettem, udvart gazaltam egy héten kétszer, vagy éppen virágot locsoltunk cégeknek.
Egyébként, szívesen várok linkeket!
Nem adom fel olyan könnyen, szóval itt is megnyitom a kapukat a megoldás felé.
Köszönöm a segítségedet előre is!
Mi a saját szakmad, és mi az a nagy elvaras, amit szerinted nem tudsz teljesíteni?
Mi a konkrét végzettséged?
Nincs jogsim, végeztem szociális munkát (mozgáskorlátozottak sporteseménye) kicsit tartózkodom alapból viszont menne.
Betanított is lehet, mert szívesen elsajátítok új készségeket.
Nincs tapasztalom. Egyébként ha beütöm, hogy grafikus:
1. Hirdetés: 3-5 tapasztalat
2. Weboldal tudást kérnek
És így tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!