Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát ajánlanátok...

Milyen munkát ajánlanátok nekem, ha ezekkel a feltételekkel keresek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Miután végigpörgettem az összes állásportált, (egy hétig tartott) nem találtam túl sok olyat, ami mindenben megfelelne számomra.

(Becsatalkoztam csoportokba is facebookon közben, külön városkonként ahol jó lenne)

70% munkakör túl messze van a lakóhelyemtől és/vagy ugyanazok hatvanszor.

Kezdjük is a feltételeimmel.

22, éves, nő

Megfelelő helyek: Budapest VII, VIII, IX, szigetszentmiklós, dunaharaszti, szigethalom, áporka, ráckeve, bugyi

- betanított legyen (a saját szakmámban, ami kreatív most szinte lehetetlen a nagy elvárások miatt elhelyezkedni).

- Nem szeretnék pénztárgépet kezelni (hadilábon állok a matekkal)

- Nem szeretnék gyártósorban dolgozni

- Illetve a 100. Raktáros/kommissiózó hirdetés után is kijelenthetem, nem nagyon nekem való.

Dolgoztam eddig: takarítóként, rám aggattak 4 embernyi plusz munkát, hiszen én voltam a legfiatalabb.

Önkéntesen füvet nyírtam, metszettem, udvart gazaltam egy héten kétszer, vagy éppen virágot locsoltunk cégeknek.

Egyébként, szívesen várok linkeket!

Nem adom fel olyan könnyen, szóval itt is megnyitom a kapukat a megoldás felé.

Köszönöm a segítségedet előre is!

2023. aug. 17. 00:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi a saját szakmad, és mi az a nagy elvaras, amit szerinted nem tudsz teljesíteni?

Mi a konkrét végzettséged?

2023. aug. 17. 00:44
 2/21 A kérdező kommentje:
Grafikus. Nem is szeretnék benne dolgozni, (szabadúszás is kilőve) mert amiket elvárnak van, hogy néhány darab teljesen másik szakma. De persze végezd el mindet, mert a cégnek nincsen pénz kifizetni az animátort, webdesignert…stb egyszerre
2023. aug. 17. 00:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell, hogy betanított legyen? Ok, hogy megmutatják, megtanulod, mit ,hogy kell, de attól még lehetnek váratlan helyzetek amit kreatívan kell megoldani.... és most nem a gyártósorra gondolok, az monoton.Amúgy mi a szakmád? Hajlandó vagy tanulni,elfogadni a szabályokat és valamennyire rendszerben gondolkodni? Amúgy a kereskedelemben sem mindenhol kell pénztárgépet kezelni.Emberekkel tudzs bánni, beszélni velük stb.? Jogsid,kosid van?
2023. aug. 17. 00:50
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudj meg rám kérdező, de a kommented alapján nem érzem úgy, hogy szereted a szakmád, mert akkor pont az lenne a fejlődés, amiket leírtál, de azt nem szeretnéd megtanulni...
2023. aug. 17. 00:52
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem. Hiszen 2 évet tanultam azért, hogy ráismerjek, fabatkát sem ér, ha ki nem tanulok még rá 5 szakmát.
2023. aug. 17. 00:53
 6/21 A kérdező kommentje:

Nincs jogsim, végeztem szociális munkát (mozgáskorlátozottak sporteseménye) kicsit tartózkodom alapból viszont menne.

Betanított is lehet, mert szívesen elsajátítok új készségeket.

2023. aug. 17. 00:56
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Megint én vagyok.Felütöttem a profession.hu-t, és találtam jó pár grafikusi munkát...Amúgy mennyi tapasztalatod van grafikusként, dolgoztál már benne?
2023. aug. 17. 00:56
 8/21 A kérdező kommentje:

Nincs tapasztalom. Egyébként ha beütöm, hogy grafikus:

1. Hirdetés: 3-5 tapasztalat

2. Weboldal tudást kérnek

És így tovább

2023. aug. 17. 00:59
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem úgy jön ki az iskolapadból, hogy mindent tud.Én felnőtt fejjel lettem cukrász, és a mai napig igyekszem-ha máshogy nem-internetről stb. tanulgatni... de én dupla annyi idős vagyok mint te.Ha érdekel valamennyire a szakmád, akkor tanulj hozzá, áldozz rá pénzt ....és tedd le a jogsit is. Tanulás nélkül nincs előrelépés...
2023. aug. 17. 01:00
 10/21 A kérdező kommentje:
Persze értelek, viszont ez olyan, mintha egy ügyvédet akarnának játékfejlesztőnek beültetni néha mikor éppen az kell.
2023. aug. 17. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!