Ajánlottak szerződést, de még nem hívtak be aláírni semmit?
Figyelt kérdés
Egy hónapja ajánlottak egy álláslehetőséget, amire minden papírt beadtam személyesen és e-mailben is, azonban még nem hívtak be aláírni. A munka jövő hét kedden kezdődne, de munkaalkalmassági és tüdőszűrő is kellene addig, gondolom.
Mivel ez lenne az első rendes munkahelyem, nem tudom hogyan működik. Szerintetek érdemes lenne írni valakinek vagy még korai, és ha kell úgyis keresnek?
Munkakör tekintetében valószínűleg ebben az időszakban sok szerződéssel kell foglalkozniuk.
2023. aug. 15. 09:46
1/3 anonim válasza:
Felveszed a telefont és megkérdezed mi van.
2/3 anonim válasza:
Korábbi munkahelyemen az első munkanapon történt az szerződés aláírás. Nyugodtan hívd fel a HR-t, azért vannak, hogy segítsenek!
3/3 anonim válasza:
Addig szerintem semmit se vegyél készpénznek, amíg nem teszik le eléd a szerződést és nem írod alá, én simán mennék interjúra más helyekre ilyenkor is. Volt már olyan hogy telón megkaptam a melót, azután pár nappal hívtak hogy mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!