ALDI dolgozok 198 bruttot ajanlottak mint boltvezeto helyettes 30 oraban ez realis?
Ausztriabol szeretnek haza jonni, a kinti nagyfonok vette fel az itthoni fonokkel a kapcsolatot akivel amikor telefonaltunk 250-300 kozott igerte a nettot.
Tegnap talalkoztunk fel orat kesett, fel ora alatt alairatta velem a szerzodest aztan rakott is volna ki mikor megkerdeztem, hogy de a fizu akkor megis mennyi lenne?! Erre mutatta a szerzodesben 198 ezer brutto plusz az ejszakai potlek. Ezt nem tartom realisnak. Nincs sajnos tapasztalatom ilyen szerzodesekkel kapcsolatban egy munkahelyem volt eddig kint Ausztriaban de ott korrektek voltak velem mindig is.
Szerintetek mit csinaljak? Jovoheten talalkozunk ujra miket kell ilyenkor kerdezni?
En kint mint boltvezeto helyettes dolgozom azt mondta ugy is vesz at de ketlem hogy egy helyettesnek 200ezer bruttoja lenne amikor a lidlnel 468 ezer a brutto ugyan ebben a pozicioban es o is nekem 250-300 ezer nettot igert.
Ja es amikor ezt szova tettem azt mondta nem akar olyan nagy fizut adni nehogy konfliktusba keruljek a tobbi jovendobeli munkatarsammal😅
Nagyon koszonom a segitseget!
20/L
1. Ha nem tetszik, mondj fel.
2. Máskor olvasd el a szerződést, mielőtt aláírod.
Az első bökkenő az hogy mégis miért írsz alá munkaszerződést úgy hogy azt se tudod mennyi a fizetés?Azután írj alá valamit miután minden tisztázva van,így csak magadnak csinálsz kellemetlen szituációkat.
Ez tényleg nevetségesesen kevés,keresd meg az embert és mondd neki hogy neked ez kevés bár ez rosszul fog kijönni miután már aláírtad a munkaszerződést
Ha nem említette szerződésed a próbaidőt, akkor 1 hónap.
Ha említette akkor annyi, de minimum 1 nap.
Tehát akárhogy is nézzük, felmondhatsz azonnal, mivel még el sem kezdtél dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!