Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » ALDI dolgozok 198 bruttot...

ALDI dolgozok 198 bruttot ajanlottak mint boltvezeto helyettes 30 oraban ez realis?

Figyelt kérdés

Ausztriabol szeretnek haza jonni, a kinti nagyfonok vette fel az itthoni fonokkel a kapcsolatot akivel amikor telefonaltunk 250-300 kozott igerte a nettot.

Tegnap talalkoztunk fel orat kesett, fel ora alatt alairatta velem a szerzodest aztan rakott is volna ki mikor megkerdeztem, hogy de a fizu akkor megis mennyi lenne?! Erre mutatta a szerzodesben 198 ezer brutto plusz az ejszakai potlek. Ezt nem tartom realisnak. Nincs sajnos tapasztalatom ilyen szerzodesekkel kapcsolatban egy munkahelyem volt eddig kint Ausztriaban de ott korrektek voltak velem mindig is.

Szerintetek mit csinaljak? Jovoheten talalkozunk ujra miket kell ilyenkor kerdezni?

En kint mint boltvezeto helyettes dolgozom azt mondta ugy is vesz at de ketlem hogy egy helyettesnek 200ezer bruttoja lenne amikor a lidlnel 468 ezer a brutto ugyan ebben a pozicioban es o is nekem 250-300 ezer nettot igert.

Ja es amikor ezt szova tettem azt mondta nem akar olyan nagy fizut adni nehogy konfliktusba keruljek a tobbi jovendobeli munkatarsammal😅

Nagyon koszonom a segitseget!

20/L

2021. nov. 28. 11:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nettó is nevetséges lenne. Mindig olvasd el a szerződést részletesen. Csak azt nem értem miért nem beszéltetek a fizetésről szóban?! Már nem azért, de ez a legsarkalatosabb pontja minden munkaszerződésnek. Efölött nem szokás elsiklani, ha ő nem hozza föl, az már önmagában is gyanús...
2021. nov. 28. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
At akar verni a magyar, én már ha meggondolja magát se vallanam el
2021. nov. 28. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
20 évesnek jó pénz az. Büdös a munka?
2021. nov. 28. 19:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Miert lenne budos? 17eves korom ota dolgozom Ausztriaban heti 40 oraban de nem mindegy hogy meg kint megkeresem 540 ezer nettot es visszaesni 132 ezer nettora😅 ugy hogy o telefonba 250-300 kozott igerte a penzt.

Imadom ezt a munkakort nagyon szivesen csinalom de nem ennyi penzert.

2021. nov. 28. 21:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Foleg ugy hogy kesobbiekben szeretnek hazat, autot minimum es ez az osszeg meg semmire nem eleg.
2021. nov. 28. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:
30%
Nekem ez az egész sántít.
2021. nov. 28. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Hazugság az egész
2021. nov. 28. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!