Tényleg hiány van óvónőkből?
Figyelt kérdés
Eger és környékén keresek óvónői állást, de nem találtam egyetlen óvodát sem, ahová kolléganőt keresnek. Ti tudtok valamit?2023. aug. 13. 16:03
21/24 anonim 

válasza:

Nekem a 70 éves, 10 éve nyugdíjas nagymamámat hívták vissza az óvodába, annyira nincsen ember.
22/24 A kérdező kommentje:
Végül nagyon gyorsan lett helyem Egerben :)
Átnéztem az óvodákat, kiválasztottam a számomra legmegfelelőbbet, és felhívtam. Pont volt egy üres hely, amit rögtön megkaptam. Szeptember elsejével meg is kezdtem az új tanévet.
Gondoltam, ezt megosztom, hátha együtt örül velem valamelyikőtök.
2023. szept. 16. 14:51
23/24 Hippodrom válasza:
Végre valaki,aki nem csak kérdez,hanem befejezi a történetet.Akkor ez happy end :) Gratulálok.
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves tőled, hogy írtál!
2023. szept. 17. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!