Tényleg hiány van óvónőkből?
Figyelt kérdés
Eger és környékén keresek óvónői állást, de nem találtam egyetlen óvodát sem, ahová kolléganőt keresnek. Ti tudtok valamit?2023. aug. 13. 16:03
2/24 A kérdező kommentje:
Köszi, de az messze van.
2023. aug. 13. 16:07
3/24 anonim 

válasza:

Debrecenben hiány van. Tudom, tudom neked az is messze van.
4/24 anonim 

válasza:

3-as, én debreceni vagyok, az unokatestvérem ovónő, és ő nem talált itt szabad helyet.
5/24 anonim 

válasza:

Felénk inkább többlet van (Somogy).
6/24 anonim válasza:
Rengeteg helyen van hiány, de persze vannak olyan helyek ahol egy jól összeszokott társaság sok-sok éve dolgozik együtt. Oda kb akkor lehet bejutni, ha valaki szülni megy vagy nyugdíjba.
7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm.
Még 25-30 km Egertől belefér, de távolabb nem megyek benzin/útiköltség miatt. Egyszerűen nem éri meg.
2023. aug. 13. 16:42
8/24 anonim 

válasza:

3# Az eszedbe se jut,hogy vannak gyerekei,plusz férje,akinek fix helye van és nem akar elszakadni tőlük?:D Van ám ilyen is,nem mindenki 22 éves mobilis.
Amúgy nem tudom kérdező,elvileg tanárhiány is van. Ehhez képest néztünk egy-egy helyet legutóbb a férjemmel,és van nagyjából 1 állás. Ezt úgy,hogy megyeszékhely volt az egyik hely. Nálunk eü-be,amikor nagy hiány volt,volt hogy akkor sem volt meghirdetve. Olcsóbbra kijött dolgoztatni a maradékot... Esetleg szimpatikus helyeket kérdezz meg úgy is,hogy nincs meghirdetve semmi.
9/24 anonim 

válasza:

Az eszedbe se jut, hogy nem azért írtam, hogy oda menjen dolgozni, hanem felhívni a figyelmét arra a tényre, amit nem sikerült magától megértenie (meg neked sem), hogy a hiány nem országosan áll fent mindenhol, hanem területileg elszórtan?
10/24 anonim 

válasza:

Mondjuk aki ennyit nem tud megugrani magától, az ne neveljen óvodásokat akkor se ha hiány van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!