Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok olyan helyen,ahol...

Dolgoznátok olyan helyen,ahol az egyik kollégával problémátok van?

Figyelt kérdés

Lenne más lehetőségem,diák is vagyok még és hamarosan kezdem az egyetemet,mellette pedig dolgoznék.

Egy trafikban helyezkedtem el.

Van egy csaj,aki normális ,és szeretek is vele dolgozni,de van egy másik,aki úgy érzi mintha ő lenne ott a főnök.

Borzasztó ahogyan viselkedik.

Gyerekes,hisztis,direkt pattogtat apróságok miatt :D én normális vagyok vele,segítek neki,de úgy beszél velem ,hogy nem igazán tudom tollerálni.

Már az elején láttam,hogy nem csíp valamiért.

Teszi veszi magát mert ő már egy éve ott van.Olyanok miatt magyaráz,amit el sem mondott ,mert ugye még betanulok.

Nem tudom maradjak-e,de konkrét gyomorgörccsel megyek dolgozni,ha vele vagyok :D 22/L

2023. aug. 11. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a főnököd, szard le!
2023. aug. 11. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van! legalább gyakorlom mások leszarását,úgy sem árt :D
2023. aug. 11. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én élből nem dolgoznék ilyen alja helyen mint a trafik. Semmi pluszt nem ad hozzá a későbbi szakmai karrierhez, teljesen felesleges időpazarlás. Inkább fókuszálj a tanulmányaidra, főleg ha egy piacképes szakra jársz.
2023. aug. 11. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyomorideggel mész dolgozni, az nem jó. Próbáld meg bevenni a leszarom kapszulát, de ha nem megy, hát hagyd ott. Azért ez tényleg nem egy nagy karrier, lesz másik.

Tudom, könnyű mondani, hogy ne foglalkozz vele, de én is voltam ilyen munkahelyen, nem egészséges. Tönkre ne menj bele, annyit nem ér.

2023. aug. 12. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyan helyen ahol bármi miatt rosszul érzem magam, semmiképpen. Ezer meg egy lehetőség van.
2023. aug. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!