Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok akkumulátor gyárban?

Dolgoznátok akkumulátor gyárban?

Figyelt kérdés

Semcorp-ra gondoltam elsősorban. Tudom hogy nem kifejezetten akkumulátort gyárt, csak valami fóliát hozzá.

Milyen mentalitás lehet egy kínai cégnél? Milyen lehet ott dolgozni?

Van valakinek tapasztalata?

2023. máj. 12. 13:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Raulnel a régi Ikarus valóra?

Na kB így dolgoznék egy egeszsegkarosito gyárban.

2023. máj. 12. 13:48
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Jav. váltóra
2023. máj. 12. 13:48
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
nem.
2023. máj. 12. 14:10
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Igen.
2023. máj. 12. 14:19
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Csak akkor dolgoznek gyarban, ha nem lenne mas valasztasom.
2023. máj. 12. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Igen dolgoznék akkumulátorgyárban, de csak is irodai munkakörbe. A gyártósoron biztos nem.

Ott van Komáromban a koreai akkumulátorgyár a Sk Battery Hungary kft.

Amióta működik a cég, azóta folyamatosan emberhiánnyal küzdenek. Ha meg is van a teljeslétszám akkor is csak egy kis időre. Én is dolgoztam ott, durván 6 hónapot, maga a munka nem nehéz, gyakran még unalmas is, de az a rengeteg mérgező anyag amivel naponta érintkezel, hiába a védőruha.

Kínaiak, Koreaiak, Japánok, ezek mind munkamániás marhák. Nekik aza a normális ha hetente 5-6 napokat dolgoznak, napi szinten 12-16 órákat. Ugyanezt a munkamániát a magyarokra is ráerőltetik.

Kilehet próbálni, de aki teheti azok inkább kerüljék el.

2023. máj. 12. 15:38
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
Se kínainak, se koreainak nem dolgoznék.
2023. máj. 12. 17:35
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Attól függ, mennyit fizetnek.
2023. máj. 12. 22:03
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Irodai munkakörben persze. Ny mon vagy Budapesten ahol sok a lehetőség és van más fizikai meló ott nem mennék aksi gyári dolgozónak. Az alfoldon ahol kevésbé jó a helyzet a kényszer hozható úgy, hogy vállalnék ilyen helyen fizikai melót.
2023. máj. 13. 09:07
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

A debreceni Semcorp egy fólia gyár lesz, akkumulátorokba való elválasztó fóliákat fog gyártani, ami egy lényeges alkatrésze az akksiknak. Ezen múlik az, hogy ne legyen zárlatos az akksi. Tehát valamivel kevésbbé káros az ottani munka mint egy akksigyárban de nem sokkal, mivel műanyagokkal dolgoznak.

Én sosem dolgoznék semmilyen gyárban sem, de főleg nem egy kínaiban ahol a követelmények jóval magasabbak, a dolgozók jogai meg még kevesebbek mint egy magyar gyárban. Az viszont lehet, hogy valamivel többet fizetnek, csak éppen rámegy az egészséged az éjszakázásra, a káros környezetre, meg a stresszre.

2023. máj. 15. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!