Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vélemények Komáromi SKBM...

Vélemények Komáromi SKBM gyárról? Milyen a fizetés, munkarend, közösség, stb.

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Csak azt tudom mondani, hogy nagyon szedd össze magad, ha ide jössz. Kemény hajtás van, aki lazsál, az repül. Viszont a szorgalmas embereket megbecsülik.
2020. szept. 2. 12:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, holnap megyünk interjúra a párommal, érdeklődhetnék hogy igazából mire számíthatunk, ha netalán felvesznek minket?
2020. szept. 2. 12:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Azaz pénzügyileg, és beosztásilag*
2020. szept. 2. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha holnap lesz az interjú akkor, ezeket a kérdéseket fel is fogod tenni az interjún, ugye?
2020. szept. 2. 13:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván. Csak amit egy hr-s személy mond, nem szokott mindig összefüggésben lenni azzal, akinek a gyártási részlegen is van tapasztalata.
2020. szept. 2. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Én csak pár hónapot voltam ott (utána kaptam egy állásajánlatot Németországból, ezért léptem le), de összességében véve elégedett voltam vele. Kemény, hajtós hely, de ha pörögsz rendesen, azt tényleg díjazzák.
2020. szept. 2. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez az a nemrég épült aksigyár... mikor megnyitott agyon ajnározták milyen jól fizet meg minden, de valójában egy egészségtelen szar hely, mint a legtöbb gyár
2020. szept. 3. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Nincs az a pénz..

Úgy bszodik szét az egészséged hogy azt észre sem veszed. Egy év alatt ötöt öregszel a meló miatt. Millió felett, esetleg elgondolkodnék rajta, de..akkor sem. Szar meló szar bérért. Felejtős.

2021. szept. 25. 07:00
 9/10 anonim válasza:
100%
Az SK On az új gyár(csak hogy mindenki értse) SK battery manufacturing. Nem Sk Hungary. Minôségügy (termelésben) havi átlag NETTÓ 400.000ft túlóra nélkül megvan.+ 37500 ft szépkártya. Operátor sem keres sokkal kevesebbet.Ha meg adómentes vagy stb akkor az szintén még plusz x összeg... Munkarend az 2 mûszak: nappal 6-18:00ig , éjjel: 18:00-06:00ig Hosszú hét: 5 nap 12 óra hétfô,kedd munka,aztán 2 nap pihenô,azután péntek szombat,vasárnap munka. Rövid hét: csak szerdán és csütörtökön dolgozol. És ez így váltakozik. 2 hét nappalos mûszakkal, azután 2 hét éjjeles mûszakkal. Fizikailag cseppet sem megterhelô, operátoroknak sem, aki mást ír az hazudik. 4 szer van szüneted egy nap. Nem mocskos , koszos, vannak takarítók. Állandó 21-22 fok van bennt. Az anyagok védelme miatt száraz a levegô. Sok vizet kell inni, ennyi a megoldás. Igen,vannak veszélyes anyagok. Ez egy akkumlátor gyár :) A biztonsági elôírások betartásával nem történhet baj és bajod. Biztosítanak füldugót ha zavar a zaj használhatod,ha nem akkor az már a te felelôsséged. Nyilván minden gépnek hangja van. De nem kell ordibálni hogy a másik hallja mit mondasz. Nincs Nagy hajtás, más cégeknél 2* 3* ennyit dolgozol ezért a bérért.
2023. jan. 13. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit keresnek kb. ott a mérnökök?
2023. márc. 17. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!