Kamionsofőrködés pro/kontra ?
Sziasztok
Targoncán dolgozok egy eleg jó munkahelyen. Imádom csinálni, semmi megeröltető munka nincs benne. Minél többet nézem a kamionokat a raktár körűl,illetve minél több kamiont pakolok annál jobban tetszik a hivatás. Vezetéssel nincs bajom. Hosszútávú utak mennek, autópályázok szinte mindig.
Megszeretném csinálni rá a jogsit, igaz az nagyon nagy pénz, de megéri.
Szeretem a pénzt, de a kapcsolataimat jobban. Ezért gondoltam azt, hogy a 2/1es hét nekem megfelelne. 2 hét munka 1 hét pihi. Ez beleférne nekem és a kapcsolataim is megmaradnának
Erről a 2/1es munkáról mi a véleményetek? Vagy esetleg 2/2es. Illetve pro és kontrára kiváncsi lennék. A sablonos cuccokat tudom, hogy család otthon, pénz sok stb stb köszönöm szépen 21 éves vagyok.
heti egyszer 4-500 km minden csak nem sok.
Pláne ha van közte megszakítás
Mert ugyan egy kamionos levezet 800kmt ha minden jól megy. Ha én letudok vezetni 500 kmt úgy, hogy odafigyelek és közben nem akasztom fel magam akkor az csak jó dolog nem? Mert valaki 100km után már nembír magával és vagy elálmosodik vagy nem megy a hosszútávú vezetés neki.
Szerintem nem minden kamionos kezdte úgy, hogy minden nap levezetett 800 kmt szemelyautóval.
Írd már le még 10x, hogy letudsz vezetni heti 1x szaros 500 km-t
"Valamikor 1-2k kilóméter is megvan 1 hét alatt. Így már másabb fiuk?"
Nem. Ugyanúgy hétvégi vezető vagy. Pláne, ha csak valamikor van meg. Pláne, ha csak az 1k van meg valamikor.
Fingod nincs ebből kiindulva, hogy milyen MINDENNAP 400-500-700 km-t vezetni. Pláne egy kamionnal ahol 85-90-nel csorogsz megállás nélkül mondjuk 4 óra hosszát. Itt nem két pillanat megtenni 200 km-t autópályán mint mondjuk kocsival. Sokkal lassabb, monotonabb.
Te kezdtél el rajta hisztizni te bohóc🤡
A legjobb meló.
Minden kikötőben egy lány…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!