Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kamionsofőrködés pro/kontra ?

Kamionsofőrködés pro/kontra ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Targoncán dolgozok egy eleg jó munkahelyen. Imádom csinálni, semmi megeröltető munka nincs benne. Minél többet nézem a kamionokat a raktár körűl,illetve minél több kamiont pakolok annál jobban tetszik a hivatás. Vezetéssel nincs bajom. Hosszútávú utak mennek, autópályázok szinte mindig.

Megszeretném csinálni rá a jogsit, igaz az nagyon nagy pénz, de megéri.

Szeretem a pénzt, de a kapcsolataimat jobban. Ezért gondoltam azt, hogy a 2/1es hét nekem megfelelne. 2 hét munka 1 hét pihi. Ez beleférne nekem és a kapcsolataim is megmaradnának

Erről a 2/1es munkáról mi a véleményetek? Vagy esetleg 2/2es. Illetve pro és kontrára kiváncsi lennék. A sablonos cuccokat tudom, hogy család otthon, pénz sok stb stb köszönöm szépen 21 éves vagyok.

2023. aug. 11. 18:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

heti egyszer 4-500 km minden csak nem sok.

Pláne ha van közte megszakítás

2023. aug. 14. 00:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Mert ugyan egy kamionos levezet 800kmt ha minden jól megy. Ha én letudok vezetni 500 kmt úgy, hogy odafigyelek és közben nem akasztom fel magam akkor az csak jó dolog nem? Mert valaki 100km után már nembír magával és vagy elálmosodik vagy nem megy a hosszútávú vezetés neki.

Szerintem nem minden kamionos kezdte úgy, hogy minden nap levezetett 800 kmt szemelyautóval.

2023. aug. 14. 01:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Azt a heti 500kmt úgy èrtettem, hogy egyszerre 1 napon. A többi napon is vezetek általában kisebb nagyobb távokat. Itt az volt a lényeg, hogy a monoton vezetés az megyen, hiszen ha letudok nyomni minden héten legalabb egy ültőhelyemben 500 kmt akkor az csak nem rossz. Egyébként a héttől függ, hogy mennyit vezetek. Valamikor 1-2k kilóméter is megvan 1 hét alatt. Így már másabb fiuk?
2023. aug. 14. 01:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Írd már le még 10x, hogy letudsz vezetni heti 1x szaros 500 km-t

2023. aug. 15. 15:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Valamikor 1-2k kilóméter is megvan 1 hét alatt. Így már másabb fiuk?"

Nem. Ugyanúgy hétvégi vezető vagy. Pláne, ha csak valamikor van meg. Pláne, ha csak az 1k van meg valamikor.

Fingod nincs ebből kiindulva, hogy milyen MINDENNAP 400-500-700 km-t vezetni. Pláne egy kamionnal ahol 85-90-nel csorogsz megállás nélkül mondjuk 4 óra hosszát. Itt nem két pillanat megtenni 200 km-t autópályán mint mondjuk kocsival. Sokkal lassabb, monotonabb.

2023. aug. 15. 15:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Amugy a kérdés egyáltalán nem az volt, hogy eleget vezetek e hozzá vagy nem. Két okostojás legközelebb nézzétek a kérdést is
2023. aug. 16. 11:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát én céggel csináltatnám meg és az elején annyira nem válogatnék a munkarendek között.
2023. aug. 16. 14:25
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

Te kezdtél el rajta hisztizni te bohóc🤡

2023. aug. 16. 14:51
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Amit te a szarrá vágott youtube videókba látsz a naplementébe kamionozásról az köszönő viszonyba sincs a valósgággal, amikor kialvatlanul kell menni és kell menni nem állhatsz meg napi 800 km-t le kell tolni és ha ugy jön ki a pihenőd hogy nappal kell aludnod akkor nappal alszol éjszaka meg mész és szarrá vagy szivatva mert ha nem tudod kialudni magad és menned kell itt 1 óra várakozás ott 2 óra várakozás nincs meg a hosszú alvás időd mert ahogy elaszol máris kelhetsz fel ez egy rabszolga munka hiába fizet havi 1 milliót b/szhatom ha otthon se vagyok 3 hét meló 1 hét otthon de az se 7 nap csak 3 vagy 4 akkor is kialvatlan vagyok meg g/ci fáradt
2023. okt. 12. 09:32
 20/20 anonim ***** válasza:

A legjobb meló.

Minden kikötőben egy lány…

2023. nov. 23. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!