Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dietetikus vagy újságíró pro...

Dietetikus vagy újságíró pro kontra?

Figyelt kérdés
Ez a két dolog nagyon érdekel, de nem tudok dönteni, ezért érdekel mi a pro/kontra mindegyik mellett. Fizetés, elhelyezkedési lehetőség, bármi...
2021. jan. 10. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A sajtó itthon gyakorlatilag nem működik. Ez elég nagy kontra.
2021. jan. 10. 22:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem írni, hogy online újságíró.

De köszi a választ

2021. jan. 10. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen mindegy ebből a szempontból. Nincs itthon sajtó.
2021. jan. 10. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyiket sem javaslom, ha meg akarsz élni valamiből - de ez csak az én véleményem.

Dietetikusból van bőven, az újságírást meg leírta az 1-es.

Mégis az online újságírást hogy gondoltad, miből élnél, miből fizetnél havonta 50-80 ezer ft adót? mert alkalmazottként aligha tudnál elhelyezkedni online újságírással (lásd népszabadság, Index, stb.)

2021. jan. 11. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Mi lenne, ha ötvöznéd a kettőt? Írhatnál online dietetikus tanácsokat, tapasztalatokat. Többen foglalkoznak ezzel és meg is élnek belőle rendesen.
2021. jan. 11. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:

sorra szűnnek meg XY témájú magazinok, mert nincs rá kereslet és váltanak át egyfajta online blog/hír prorállá. Az ilyen helyeken kb semmit sem keresel, úgy kell keresni hozzájuk az embereket.

Vagy átveszi a youtube az írott sajtó helyét. Aztán ott van még más témákban a politikai helyzet stb. 10 éve nem éri meg újságírónak lenni, pedig én is gondolkodtam rajta. Jól tettem, hogy nem foglalkoztam vele.

Max hobbiból csinálj egy blogot a kiválasztott témádban.

2021. jan. 11. 11:55
 7/7 anonim válasza:
8%
Az újságírással nagyon sok pénzt tudsz keresni, ha megfelelő helyen helyezkedsz el, és tudsz alkalmazkodni. Nyilván itthon már minden kormánypárti, így nehéz is lenne azt mondani, hogy találsz független lapot, de még van egy-kettő valahol elvétve.
2021. jan. 14. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!