Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kapnak szerintetek...

Mennyit kapnak szerintetek azok, akik az ORIGO-nak írnak és dolgoznak?

Figyelt kérdés

2020. dec. 3. 11:36
 1/4 anonim válasza:
100%
Két év felfüggesztett.
2020. dec. 3. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsivel többet, mint máshol. De nem kell hatalmas fizetés nekik, mert ha felmondanának, akkor hova mennének? Nagyon kevés olyan független hely lenne, ahova befogadnák őket ilyen múlttal és ugye szakmailag sincs a legtöbb ilyen ember toppon. Szóval nincs nagyon más opciójuk.

Van egy m1-nél dolgozó ismerősöm, ő csak megélhetésként tekint rá, azt mondja nehéz lenne máshol állást kapni.

Persze biztos vannak olyanok, akik elhiszik amiket írnak, nekik meg egyértelműen nem kell nagy fizu.

2020. dec. 3. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 4-500 ezer/hó. Úgy van ahogy a 2-es írja, őket az újságíró szakma kiveti magából. Nincs is már más választásuk, mint megmaradni a kormány ülepe körül.
2020. dec. 3. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom én jobboldali szavazóként is hányok az Origótól. Nem tudom hogyan tudnak a tükörbe nézni. Arról nem is beszélve, hogy nem csak hogy nem objektív az oldal, hanem iszonyat igénytelen is. Így én is tudok írni pedig nem reál szakmám van.
2020. dec. 3. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!