Most akik kinaiba ruhaboltban dolgoznak mint elado kb mennyi fizetést kapnak ?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm azon gondolkodik jelentkezzen e egy kinai ruhaboltba mint elado ,de szerintem a 100ezretse haladja meg a fizetes.de ha vki esetleg tudja es leírja meg koszonnem#Kinai#munka##elado
2020. szept. 13. 22:25
2/8 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy hol van az adott bolt
3/8 A kérdező kommentje:
Debrecenben.
2020. szept. 13. 23:14
4/8 anonim válasza:
Itt minimálbért adnak és folyamat elmegy valaki, így mindig embert keresnek.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem nagyon éri meg ugye ?
2020. szept. 14. 12:44
6/8 anonim válasza:
Hát te tudod, hogy mennyire válogathatsz az állásajánlatok közt.
7/8 anonim válasza:
Debrecenben valószínű, hogy minimálbér és semmi plusz.
Én itt Budapesten dolgoztam mindig is, a Kőbányai úti GANZ-területi üzletekben, a Monori Centerben, valamint konténerkipakoláson is, de dolgoztam bár nem kínai, hanem vietnámi vegyesboltokban is a város több pontján.
Itt a vietnámi vegyesboltok általában bérminimumot és nem minimálbért adtak.
A kínaiak pedig szinte mindig nagy pénzt fizettek. Általában a GANZ területen minimum nettó 200ezer plusz juttatásokat. De a Monori Centerben lévő üzletek is nagyon jó pénzt adtak, általában nettó 250-300ezret. A konténerkipakolás pedig alkalmilag, de óriási pénzt.
Viszont a helyzet az, hogy az ország keleti végén, Debrecenben, szerintem maximum a minimálbért fizetnék minden plusz nélkül.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. szept. 14. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!