Minek lennél az igazgatója?
Ez attól függ hogy milyen munkakahelyen, pontosan milyen feladat, tevékenységi körrel, milyen csapatban is milyen környezetben kellene igazgató lenni.
Igazgató és igazgató tevékenységségi és feladat kör között nagyon nagy különbségek lehetnek.
Esetleg kőzfrérában jobban lennék igazgató, már ha csak a pénzt veszem alapul az is nyom alapba, de azért itt sem mindegy hogy milyen helyen.
Nagyobb vállalatnnál csoport vezető vagyok 15 ember van a szorosan csoportomban.
Nekem ez jelenpillanatban bőven megteszi, akár a munkát, akár az emberek igazitását, akár a nehézségeket veszem alapul. Mellesleg anyagilag sem panaszkodom.
Jelenleg ennél a cégnél nem lennék igazgató, szerintem ennél a cégnél még a csoportvezetés is felér annyival, mint bizonyos helyeken az igazgató.
Azt hogy mit hoz a jövő azt nem tudom megfelelő körülmények és tevékenység, feladat, partnerek mellett nem zárkozom el semmitől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!