Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minek lennél az igazgatója?

Minek lennél az igazgatója?

Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 05:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Semminek. Volt szerencsém korábban pár évig vezetői pozícióban dolgozni, és ma már tudom, hogy nem való nekem.

Nagyon maximum valamilyen pár fős munkacsoportnak a vezetői pozícióját vállalnám el, annál többet nem.

2023. aug. 10. 05:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi volt?
2023. aug. 10. 05:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Informatikai, pénzügyi, és jogi tanácsadással foglalkozó cégnél vagyok. Elsősorban adatbázis kezeléssel és fejlesztéssel, illetve pénzügyi projektekkel foglalkozom. Elégé összetett a munkám mert főként projektszerűn végezem a munkát, és változó, hogy mikor mit osztanak rám illetve meddig esik rám a munka folyamat része.

Én a gazdasági részleghez tartozom. Nem lennék a ennek részlegnek az igazgatója túl nagy a felelősség, nagyon együtt kell működni más részlegekel és mivel sok vállalattal állunk kapcsolatba nagy sok mindenek meg kell felelni.

Egyszer két hetet helyettesítettem a gazdasági igazgató és nem szerettem.

Projektvezető és felelős voltam már azt jobban szeretem.

Persze cégtől is és munka helytől is függő, hogy mennyire lennék ott csoportvezető, vagy igazgató szerűség.

Fiatal vagyok még itt is még csak körülbelül két éve vagyok, lehet és elképzelhető, ha még x évig itt vagyok, akkor felvesz jobban ritmust és akkor lehet hogy szeretnék, majd, de egyenlőre nem.

2023. aug. 10. 07:02
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
A Magyar Korrupcióellenes Bizottság igazgatója szívesen lennék. Még fizetnék is érte.
2023. aug. 10. 07:08
 5/12 anonim ***** válasza:
A MOL-nak
2023. aug. 10. 09:10
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Bármelyik NER cégnek. Nulla felelősség, rengeteg pénz...
2023. aug. 10. 09:13
 7/12 anonim ***** válasza:

A kereskedelmi és iparkamarának. Nem kell csinálni semmit, nem kell hozzá tudás sem, mint az látszik - viszont gennyesre lehet keresni magad az értéket teremtő vállalkozásoktól kisajtolt pénzből.

Bár jobban meggondolva mégsem, mert nem vagyok eléggé féreg, hogy ne gyűlöljem magam egy ilyen pozícióban 🥲

2023. aug. 10. 10:05
 8/12 anonim ***** válasza:

"Informatikai, pénzügyi, és jogi tanácsadással foglalkozó cégnél vagyok."

Milyen jogi tanácsot ad a cég?

Már csak azért, mert a jogi tanácsadás ellenszolgáltatásért az ügyvédi tevékenység...

2023. aug. 10. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Maximum a jelenlegi cégemnek és csak azért hogy jól megszivassam a jelenlegi főnökömet... de ez menni fog a mostani pozícióban.

Vezetésre és -ben alkalmatlannak és képzetlennek tartom magam. Ahogy a ma vezetői pozícióban lévő emberek többsége is az, akár olyanról van szó aki 40 éve a pályán, százakat irányít és még a kommunista rendszerben tanulta ki "a szakmát" akár olyanról aki valami multiban "vezető" avagy van 3-4 csicskája akiket ő enged el szabira és ő tart nekik havi fejmosást.

Csak hogy ezekkel az emberekkel ellentétben nekem nincsenek vezetői vágyaim.

Ráadásul mivel szakmáról, tudományról van szó, nem is vállalnék ilyen posztokat amíg nem képeztem magam ilyen területen is.

Amire pedig se időm, se pénzem nincs.

Bezárult a kör, hagyom magam személyiségzavaros, dilettáns emberek által irányítani.

2023. aug. 10. 11:11
 10/12 anonim ***** válasza:
A Mészaros és Mészarosnak.
2023. aug. 10. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!