Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen nehéz mostanában...

Miért ilyen nehéz mostanában munkát találni?

Figyelt kérdés
Borsod megyében élek,szakképzett hegesztő vagyok. Sosem tapasztaltam meg ilyet hogy 3 hónapja küldözgetem az önéletrajzom és semmi válasz. Legalább 30 helyre elküldtem már és ebből kb 5 küldött választ,hogy nem rám esett a választás. Ha a Facebook álláskereső csoportokba írok ott sincs semmi válasz,egy komment se. Nem értem. Ennyire pang a piac vagy mi ennek az oka. Régen elküldtem egy helyre legkésőbb 1 hét múlva hívtak,mostmeg semmi hónapok óta.

2023. aug. 8. 10:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan jössz,de itt nem ilyen egyszerű. Ahol nincs hirdetve állás ott 99 százalékban nincs felvétel se. Ami pedig meg van hirdetve ott pedig heteket,hónapokat kell várni,ha egyáltalán felkeresnek. Ahol pedig van meghirdetett munka és telefonszám is az elég ritka. De jártam már úgy hogy felhívtam és már betöltötték a pozíciót csak nem vették le a hirdetést,vagy ilyen kis maszekok kevés fizetéssel stb. Tehát az hogy felhívom nem garancia.
2023. aug. 13. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
7%
Kocsmában még ma találnál munkát.
2023. aug. 14. 09:31
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

Én itt délnyugaton élek, de itteni álláskereső csoportokban többször látom hogy hegesztőket keresnek a nyugati országrészben illetve osztrák oldalon a határ közelében.

Szóval szerintem ha van akaratod és lehetőséged elindulni Borsodból, akkor szerintem nézz körül ezen a részen is. (Persze ha van család, gyerek,stb akkor nehezebben indul el az ember ilyen messzire nélkülük...de idővel ők is költözhetnek utánad)

2023. aug. 24. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Nehéz. Alig van lehetőség. Én Szabolcs megyéről tudok nyilatkozni. Ên nem szakmunkás vagyok, de a családban az is van és neki mindig is nehéz volt munkát találni. Én magam nyelvtudással még viszonylag versenyképes is vagyok, de ugyanazt tudom mondani, mint te: nem hívnak sehonnan. Egy idő után már álláshírdetés sincs. Én 1 hónapja keresek állást és sokak szerint a nyári szabadságolások miatt ilyen lassú a folyamat.
2023. aug. 25. 07:02
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Én sem találok semmit pedig nyugati régió. 5 hónap alatt 2 interjú, de semmi. Egy csomó helyen meg már voltam azért kilőve, éjszakai árufeltöltés lenne a tescoban azt meg nem tudom vállalni. Sem az éjszakást sem a fizikait koromnál fogva. Fogalmam sincs hogy miből fogunk megélni.
2023. aug. 25. 07:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A külföldiek bérét a kormány fizeti, nem éri meg magyart felvenni.

+300e +500e + 1000e vendégmunkás betelepítése a céljuk!

2023. aug. 25. 20:55
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Oké, testvéreim, értsetek már meg, a mi lehetőségeink minőségibbek. Vannak vezetők, cégek, vállalkozások, akár társaságok élén, akik nem szeretik ezt az irgalmatlan f @ 5 2 gondolkodást. Tényleges embereket keresnek, néha megfelelő képzettséggel, néha nem. Nyilván a tudás, rátermettség, ügyfélcentrikusság, képződni tudás, könnyű személyiség az elsődleges. NEKIK.

Átlátni a szitán, ténylegesen megtanulni, milyen követelmények vannak a valóságban, a képességeit eladni számukra úgy, hogy ne tűnjön fel nekik, hogy az első pár nap tanulsz meg ingyen online MINDENT: Priceless.

Érted már? Nem egyszerű, de nem is bonyolult, oké?

2023. aug. 25. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!