Miért ilyen nehéz mostanában munkát találni?
Én itt délnyugaton élek, de itteni álláskereső csoportokban többször látom hogy hegesztőket keresnek a nyugati országrészben illetve osztrák oldalon a határ közelében.
Szóval szerintem ha van akaratod és lehetőséged elindulni Borsodból, akkor szerintem nézz körül ezen a részen is. (Persze ha van család, gyerek,stb akkor nehezebben indul el az ember ilyen messzire nélkülük...de idővel ők is költözhetnek utánad)
A külföldiek bérét a kormány fizeti, nem éri meg magyart felvenni.
+300e +500e + 1000e vendégmunkás betelepítése a céljuk!
Oké, testvéreim, értsetek már meg, a mi lehetőségeink minőségibbek. Vannak vezetők, cégek, vállalkozások, akár társaságok élén, akik nem szeretik ezt az irgalmatlan f @ 5 2 gondolkodást. Tényleges embereket keresnek, néha megfelelő képzettséggel, néha nem. Nyilván a tudás, rátermettség, ügyfélcentrikusság, képződni tudás, könnyű személyiség az elsődleges. NEKIK.
Átlátni a szitán, ténylegesen megtanulni, milyen követelmények vannak a valóságban, a képességeit eladni számukra úgy, hogy ne tűnjön fel nekik, hogy az első pár nap tanulsz meg ingyen online MINDENT: Priceless.
Érted már? Nem egyszerű, de nem is bonyolult, oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!