Megrendelők!Lakásfelújítással kapcsolatos szakmunkáért ki mennyi napi díjat tart reálisnak Budapesten?
Akik szeretnének megcsináltatni valamilyen lakással kapcsolatos szakmunkát,pl.festés,parkettázás,glettelés,lakatosmunka,gipszkartonozás,stb.,azok mennyi napi nettó díjat tartanak reálisnak,normálisnak egy jó minőségben dolgozó,józan életű,pontos,becsületes szakember munkájáért?
Azt megjegyezném,hogy Budapesten belül,mondjuk egy átlagos autó és szerszámhasználat mellett)
Azért kérdezem,mert kezd egyre zűrzavarossá válni ez a szakmunkás fizetés kérdés.
Akkor úgy kérdezem,hogy egy megállapodott kifizetett összeget ha visszaosztod 1 napra,mennyire jön ki?
Mondjuk a 2-es példáját nézve a két szobát 150 ezerért festi ki 3 nap alatt végez,akkor ugye 50e/napra jön ki.Ez a napi 50 reélis?
Csak mert sokszor ezen megy a vita,hogy egy "melós" hogyhogy sokszor többet akar keresni,mint amennyi a megrendelő fizetése.
Amennyiért elvégzik, nem te fogsz úgyse dönteni.
Hívj ki 3-4 melóst egy munkára és kérj árajánlatot.
Minden szakmunkában más árak mozognak.
Azon meg hogy több mint a fizud ne agyalj, többszöröse lesz, de ez nem fizetés, hanem vállalkozói díj, teljesen más.
Nyilván függ a szakmunka típusától.
Nyilván nem ugyanazon az áron dolgozik az épületgépésztől a kőművesen át mindenki.
Budapesten?
Budapesten hol? Azt ugye tudod, hogy egy közel 2 milliós városról beszélünk, ami fél megyényi területen fekszik.
Más összeget tudsz kihozni ugyanabból a munkából a budai villanegyedben, mint egy dél budai panelben, vagy a 8. kerületben.
Persze, mondhatod, hogy majd akkor te csak a Rózsadombon dolgozol, de ugye mindenki más is ezt mondja, és mindenkinek nem jut ott munka.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
Na még egy próba:
Én vagyok a vállalkozó,ahogy a fentiekben írtam,lakással kapcsolatos munkák,általában festés,faljavítás gipszkarton,kisebb burkolások,néha vízvezetékszerelés,glettelés,ilyesmik.És most ne vegyünk m2-t,mert sok múlik azon,hogy milyen a felület,hágy "ficak"van,stb.
Nem rózsadombi,meg hűvösvölgyi és belvárosi munkák,hanem általában jól parkolható helyek a külvárosban.
30-35 ezer Ft/fő/nap reális 8 óra tényleg becsületes,rendes folyamatos munkavégzés után?Nincs kévészünet,meg ilyesmi,nem dohányzunk,pia meg teljesen kizárva.
Köszönöm!
30 ezer / FŐ / 8 óra ?????
Ezért a listáért?
"festés, faljavítás, gipszkarton, kisebb burkolások, néha vízvezeték-szerelés, glettelés"
Még duplát is hajlandó vagyok fizetni, DE az elején lecsekkolom mindenki papírjait és a személyiket. Ha a festő hozzányúl a gipszkarton csavarokhoz, vagy a vízvezetékhez, és vica-versa, annak eltöröm a kezét!
Így is vállalnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!