Biztosításokkal és hitelügyintézéssel foglalkozó cégtől kaptam állásajánlatot. Irodai munka lehet vagy házalós, értékesítős? Nem nagy a cég. Tudom, hogy ha odakerülök akkor mindent elmondanak, de szeretek felkészülni.
Mi a cég neve? Kérdezd meg és nézz utána.
De ha ők kerestek meg, akkor tuti házalós.
az ilyeneket azzal szoktam kiszűrni, hogy megkérdezem még az első hívásnál, van fix alapbér? ha erre nem tud vmire való választ adni, akkor nincs miről beszélni. amikor ezek a biztosítóék kerestek meg, az emberke csak hebegett-habogott erre a kérdésre, h ők vállalkozó embereket keresnek, de jajj de nagyon számítanak rám. pff
2. válaszoló
Mondjuk ez sem garancia, a párom behívták úgy, hogy rákérdezett a telefonban, hogy milyen munkaviszonyban állna, a csaj mondta, hogy természetesen alkalmazotti. Az interjún derült ki, hogy vállalkozói. Párom hirtelen haragú és kicsit rájuk borította az asztalt.
Már csak azért is, mert arra az időpontra lett volna másik interjúja is, amit így elbukott:S
Sajna ezek mind házalós munkák. Engem is megtaláltak az elmúlt hetekben kb. 6 ilyen hülye ajánlattal. Ráadásul némelyik olyan erőszakos, hogy már azon voltam, inkább telefonszámot váltok...
Ha nagy ritkán asszisztenst (tehát irodai munkára embert) keresnek egy ilyen helyen, akkor légy nyugodt, a hirdetésükből egyértelműen kiderült, hogy szó sincs értékesítésről. Ha ködösítenek és nem tudod eldönteni, miről is van szó, akkor az biztosan értékesítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!