Egy atlagos gyakoris mennyit kereshet?
Figyelt kérdés
HUF-ban2023. aug. 4. 15:23
A kérdező szavazást indított:
232 000 Ft
999 000 Ft
1,5 millio Ft
20 millio Ft
100 millio Ft
22 millard db Bitcoin
32 szavazat
1/19 A kérdező kommentje:
magyarorszag elore halad ezek szerint rendesen
2023. aug. 4. 15:27
2/19 anonim válasza:
Mire megtalálom a válaszokat azokra a kérdésekre, amik érdekelnek, néha elég sokat keresek. De néha nem kell sokat keresni, mert jó kulcsszavakat adnak a kérdezők.
3/19 A kérdező kommentje:
szerintem az elso utan barmelyik jo
2023. aug. 4. 15:35
4/19 A kérdező kommentje:
ja es havi ber
2023. aug. 4. 15:35
5/19 anonim válasza:
ennek a kérdésnek mi értelme? én pl. külföldön dolgozom eur-ért, ezt hogy hasonlítod össze a magyar fos forittal?
6/19 anonim válasza:
Három féle GYIK-es van:
1. A minimálbéres gyári droid, aki képtelen felfogni, hogy jól is lehet keresni az országban és mindenkit kamunak gondol, aki bruttó 400 ezertől magasabb jövedelmet mond.
2. Az unatkozó ITs, aki tényleg nettó 1 millió fölött keres, csak nem akarják neki elhinni
3. A kamugombóc, aki mindig rálicitál mindenkire, havi 3 milliót keres, emellett 4 kiadott lakása van és amúgy is most jött haza a Hawaii nyaralásról.
7/19 anonim válasza:
A facebookon a FIRE-csoportban bőven találsz olyat, aki a harmadik kategória, s mellettük te vagy a "kamugombóc".
8/19 anonim válasza:
Én is kamugombóc vagyok, monnyuk 9 lakással, de majdnem stimmel.
9/19 anonim válasza:
Átlagos gyakoris, az ki? Az ide író emberek kb harmada nem is Magyarországon lakik.
10/19 A kérdező kommentje:
Tudom, mindegyik nemetben, ausztriaban mar, svajcban egy hatalmas lakassal a hegy tetejen nez le az emberekre talan meg M.o-t is latja, franciaorszagban szintugy csaks neki tehenei vannak es a sajat magyar-francia sajtjat gyartja mint maganvallalkozo
2023. aug. 5. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!