Nőként hova helyezkednél el, miből csinálnál pénzt, 55 évesen? Gyakorlatilag sehovanem vesznek fel, látják hány éves vagyok.
Valóban nem bármit, de nagyon sok mindent.
Sehol nem írtam azt, hogy bármit.
Amúgy neked fizet valaki azért, hogy lefikázd azokat, akik sírdogálás és panaszkodás helyett értéket teremtenek?
Valójában háládat kellene kifejezned azért, mert önzetlenül, saját szabadidőnket felhasználva, segíteni próbálunk a hozzád hasonló szerencsétleneknek.
Kímélj meg magadtól utolsó. NEM KELL írogatnod, tényleg.
Drága szabadidődet használd fel a 18+ oldalak felkeresésére, vagy fogj magadnak valami k-t, lehet hogy az el tud viselni pár percig. Ha már az életben senki nem, és itt uncsizol.
"Annak aki azzal jön itt hogy eddig mit és miért nem csináltam, jelezném hogy az időgépet nem találták még fel, tehát az ilyen válaszokkal nem tudok mit kezdeni."
Rajtad az időgép sem segítene ugyanúgy elb@sznád az életedet mint ahogy elb@sztad, míg egy megfelelő gondolkozásmódú ember a nyafogás helyett képes lenne egy remek életet kialakítani 55 évesen is 0-ról.
Ilyen utálatos embert arra se vennék fel hogy a hullákat betolja a boncterembe, mert azok is világgá szaladnának a végén.
-Dr. Beles halottaském, boncmester
" képes lenne egy remek életet kialakítani 55 évesen is 0-ról. "
Na, ezt azért kétlem... Biztosan van olyan, akinek sikerül, de ez elég ritka.
De hogy próbáljunk segíteni is a kérdezőnek valami kézzelfogható dologgal:
Én pl. szállodában dolgozom szobaasszonyként, ez semmilyen képzettséget nem igényel.
Egyéb takarítási munkákra, mosogatókra is mindig van kereslet, én elég sokat kipróbáltam és ahová jelentkeztem, a legtöbb helyre fel is vettek (volna). Volt hogy reggel két órát takarítottam, onnan meg mentem 12 órába mosogatni. Persze ezt hosszú távon nem bírtam volna, így maradt a napi 8-9 órás.
Ezzel új életet már nem lehet kezdeni 55 évesen a nulláról, hiszen ezek nem jól fizető munkák, de legalább nem kell az utcán kéregetnem ételre valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!