Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nőként hova helyezkednél el,...

Nőként hova helyezkednél el, miből csinálnál pénzt, 55 évesen? Gyakorlatilag sehovanem vesznek fel, látják hány éves vagyok.

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 18:09
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
27,nem az nem igaz hogy 0 forintból bármit is el lehet kezdeni.
2023. aug. 10. 19:10
 32/39 anonim ***** válasza:

Valóban nem bármit, de nagyon sok mindent.

Sehol nem írtam azt, hogy bármit.

Amúgy neked fizet valaki azért, hogy lefikázd azokat, akik sírdogálás és panaszkodás helyett értéket teremtenek?

Valójában háládat kellene kifejezned azért, mert önzetlenül, saját szabadidőnket felhasználva, segíteni próbálunk a hozzád hasonló szerencsétleneknek.

2023. aug. 10. 19:17
 33/39 A kérdező kommentje:

Kímélj meg magadtól utolsó. NEM KELL írogatnod, tényleg.

Drága szabadidődet használd fel a 18+ oldalak felkeresésére, vagy fogj magadnak valami k-t, lehet hogy az el tud viselni pár percig. Ha már az életben senki nem, és itt uncsizol.

2023. aug. 10. 20:15
 34/39 anonim ***** válasza:

"Annak aki azzal jön itt hogy eddig mit és miért nem csináltam, jelezném hogy az időgépet nem találták még fel, tehát az ilyen válaszokkal nem tudok mit kezdeni."

Rajtad az időgép sem segítene ugyanúgy elb@sznád az életedet mint ahogy elb@sztad, míg egy megfelelő gondolkozásmódú ember a nyafogás helyett képes lenne egy remek életet kialakítani 55 évesen is 0-ról.

2023. aug. 10. 20:55
 35/39 anonim ***** válasza:
Nem csodálkozom, hogy ilyen hozzáállással sehova nem kellesz. Szánalmas, ahogyan viselkedsz.
2023. aug. 10. 20:57
 36/39 anonim ***** válasza:
Azért nem vesznek fel mert ellenszenves vagy.
2023. aug. 10. 21:14
 37/39 anonim ***** válasza:
38%

Ilyen utálatos embert arra se vennék fel hogy a hullákat betolja a boncterembe, mert azok is világgá szaladnának a végén.

-Dr. Beles halottaském, boncmester

2023. aug. 10. 21:26
 38/39 anonim ***** válasza:

" képes lenne egy remek életet kialakítani 55 évesen is 0-ról. "

Na, ezt azért kétlem... Biztosan van olyan, akinek sikerül, de ez elég ritka.

De hogy próbáljunk segíteni is a kérdezőnek valami kézzelfogható dologgal:

Én pl. szállodában dolgozom szobaasszonyként, ez semmilyen képzettséget nem igényel.

Egyéb takarítási munkákra, mosogatókra is mindig van kereslet, én elég sokat kipróbáltam és ahová jelentkeztem, a legtöbb helyre fel is vettek (volna). Volt hogy reggel két órát takarítottam, onnan meg mentem 12 órába mosogatni. Persze ezt hosszú távon nem bírtam volna, így maradt a napi 8-9 órás.

Ezzel új életet már nem lehet kezdeni 55 évesen a nulláról, hiszen ezek nem jól fizető munkák, de legalább nem kell az utcán kéregetnem ételre valót.

2023. aug. 10. 21:33
 39/39 merenyizs válasza:
Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed. Annyiból igazat adok neked, hogy van egy nagy diszkrimináció a korral kapcsolatban, nőknél korábban, úgy 45 fölött már. Én pl. 53 éves nő vagyok, informatikai területen dolgoztam mindig is, értem is, angolul is beszélek. És így sem vesznek fel, szakmán belül sem, és más, irodai munkákra sem. Választ nem kapok, ha jelentkezem, vagy vissza sem hívnak, vagy elutasítanak valami sablon szöveggel. Elvégeztem néhány tanfolyamot (kertész, virágkötő, fűszernövény termesztő) 2022-ig saját pénzen. Most valami kis vállalkozáson gondolkodom, vagy őstermelőit váltanék ki. Csak az első lépés baromi nehéz..
okt. 8. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!