Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nőként hova helyezkednél el,...

Nőként hova helyezkednél el, miből csinálnál pénzt, 55 évesen? Gyakorlatilag sehovanem vesznek fel, látják hány éves vagyok.

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 18:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
Arról em mi tehetünk, hogy világ életedben gyárban voltál, ott elhasználódtál stb... Mindenki a saját sorsáért felelős. A világ meg fejlődik és muszáj vele fejlődni, tanulni, akár 50+ osan is. Főleg, hogy a fizikai munkák egyre inkább kilőve. Meg kell tanulni használni a gépet, esetleg szakmára,mert sose késő tanulni. De el lehet menni konyhára vagy takarítani, esetleg a Mekibe tálcát szedni. Nem mi tehetünk róla, ha valaki nem aknázza ki a képességeit. Milyen választ vársz? Hogy ide és ide menj? Főleg, hogy a betanított munkán kívül nem értesz semmihez.
2023. aug. 5. 14:46
 22/39 A kérdező kommentje:
Így van, nem értek semmihez, vagyis amit tanultam azon kívül nem. Érettségivel nem vesznek fel képzeld. Mint nagyon sok embernek, nekem se tették a szülők a zsebembe a milliókat, tovább tanulni se volt idő, pénzt kellett keresni. 55 évesen nem fog már az ember agya hogy megtanuljon egy szakmát.
2023. aug. 5. 20:01
 23/39 anonim ***** válasza:
38%
Ezzel szemben, az igazság az, hogy vannak, akik 70 fölött iratkoznak be pl. egyetemre…
2023. aug. 5. 20:04
 24/39 A kérdező kommentje:

Az egyik belinkelt oldalon ez áll : Pénz nélkül nem lehet elindítani a vállalkozást, de felépíteni igen.

Elkezdek felépiteni, addig 60 eves leszek.

2023. aug. 5. 20:09
 25/39 anonim ***** válasza:
30%

"Mint nagyon sok embernek, nekem se tették a szülők a zsebembe a milliókat, tovább tanulni se volt idő, pénzt kellett keresni. 55 évesen nem fog már az ember agya hogy megtanuljon egy szakmát"

Azt ne mondd már hogy 55 évesen azért tartasz ott ahol tartasz mert a szüleid nem tettek a zsebedbe milliókat. Még egy 18 évestől talán elfogadható, na de 55 évesen neked kellene a gyerekeidet vagy az unokáidat támogatni milliókkal. Nálad nem az a probléma, hogy koros vagy, hanem az hogy az egész életedben a kifogásokat kerested a lehetőségek helyett. Épp ezért nem vitted semmire...

2023. aug. 5. 20:17
 26/39 anonim ***** válasza:

@24

Keres rá a Sanders ezredes nevére és matekozd ki, hogy hány évesen alapította meg a KFC-t!

2023. aug. 5. 21:05
 27/39 anonim ***** válasza:

@24

A másik 187 linken pedig példákat mutattak arra, hogy hogyan, miként és milyen vállalkozásokat lehet 0 Ft-ból elindítani, s hogyan.

Azokat nem vetted észre?

2023. aug. 5. 21:12
 28/39 anonim ***** válasza:
Csinalj egy onlyfanst
2023. aug. 6. 05:35
 29/39 anonim ***** válasza:
Most erre akkor mit mondjunk? Ha nem vagy képes változtatni, akkor menj temesd magad 55 évesen. Amúgy rengeteg idősgondozó hiányzik, pár hónap alatt betanítanak és metesz is dolgozni.
2023. aug. 6. 08:40
 30/39 A kérdező kommentje:
Annak aki azzal jön itt hogy eddig mit és miért nem csináltam, jelezném hogy az időgépet nem találták még fel, tehát az ilyen válaszokkal nem tudok mit kezdeni.
2023. aug. 10. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!