Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nőként hova helyezkednél el,...

Nőként hova helyezkednél el, miből csinálnál pénzt, 55 évesen? Gyakorlatilag sehovanem vesznek fel, látják hány éves vagyok.

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 18:09
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
19%
Ez se igaz. Hozzánk irodára most vettek fel egy 59 éves nőt. Mondjuk első nap láttuk, hogy nem lesz itt sokáig. azt se tudja mi az hogy számítógép.
2023. aug. 3. 18:27
 2/39 anonim ***** válasza:
24%
Milliónyi lehetőség van, a saját vállalkozáson, a webáruház on és a network marketing üzleten keresztül egészen a tőzsdéig, s azon is túl.
2023. aug. 3. 18:59
 3/39 anonim ***** válasza:
32%
A mekiben láttam már idősebb munkatársat is.
2023. aug. 3. 20:15
 4/39 anonim ***** válasza:
25%

Attól függ mihez értesz miben dolgoztál. Rokonom bankban dolgozott számviteli részen az elmúlt majd 30 évben... Most az átszervezések miatt lehet, hogy elküldik pedig 2 éve van nyugdíjig (52 éves). Ami neki van az a szakmai tudása, számítógépen és különféle banki rendszerekben dolgozott, illetve a könyvelésben is jártas. Ha el is küldik, szerintem talál magának egy cégnél adminisztratív munkát, mint pénzügyes vagy hasonló. Ráadásul kisgyerek sincs, mert a gyereke már bőven felnőtt.

Szóval az a kérdés mi a szakmád, mert ha világéletedben a sor mellett álltál egy gyárban úgy tényleg nincs sok lehetőség...

2023. aug. 3. 21:02
 5/39 A kérdező kommentje:
Szálljunk le a földre. Nincs friss örökségem, se évek óta jól menő vállalkozásom, szóval az átlag emberek fizetéstől fizetésig élők életét élem. Szakmámban nem dolgoztam már 20 éve.
2023. aug. 3. 21:07
 6/39 A kérdező kommentje:

Pénzügyi területen nem dolgoztam, szép kilőve.

Vállalkozáshoz mint tudjuk pénz kell, anélkül nem lehet kezdeni semmit.

2023. aug. 3. 21:10
 7/39 anonim ***** válasza:
14%
Számos és számtalan vállalkozás elindítható akár nulla Ft ból is.
2023. aug. 3. 21:16
 8/39 anonim ***** válasza:
33%
Engem már csak takarítónak vesznek fel. :(
2023. aug. 3. 22:20
 9/39 anonim ***** válasza:
21%
#8 Ha csak a kifogásokat keresed úgy 25 évesen sem egyszerű munkát találni. Nem az életkorral van a baj hanem a mentalitással
2023. aug. 3. 22:33
 10/39 anonim ***** válasza:
46%

Nem a koroddal van a baj hanem azzal, hogy semmihez sem értesz.

Cobol fejlesztőknél láttam már 70 éves új kollégát is.

2023. aug. 3. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!