Valaki mond jó szakmákat? (🤣) Nem tudom mi legyek, mármint halál komolyan. (😭)
Figyelt kérdés
Bármi ötlet megfelel, ami nem abroncskészítő és hasonlók. Valami jól megfizetett szakmát keresek. Igazából okos vagyok, meg megtanulok mindent, de nem is tudom, igazából semmi sem érdekel. Xd Valaki segítsen légyszii xdddddd2023. aug. 3. 13:48
1/13 anonim válasza:
Informatikus. Azok pénzt is jól kereshetnek.
2/13 anonim válasza:
Elso lepes elhagyni az emojikat es megtanulni koherensen fogalmazni. Rogton tizszer annyi opciód lesz.
5/13 anonim válasza:
Indulj ki abból, hogy mik voltak a kedvenc tárgyaid a suliban.
6/13 anonim válasza:
Pedig lehet hogy egy gumisnál fogsz kikötni. Ami egyébként nem baj, mert egy tanári fizetés 2x hazaviszed. :D
7/13 anonim válasza:
Trader vagyok.
Az egyik legjobban fizető szakma, ráadásul home office...
9/13 anonim válasza:
Ugye nem gondoltad komolyan a kérdésedet?
Mi az ami érdekel? Aztán ahhoz kell szakmákat rendelni. Hiába mondanám, hogy legyél statisztikus, ha utálod a száraz számokat.
Most hol tanulsz? Hány éves vagy? Az sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!