Jó szakma a pilóta?
Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 12:26
3/8 anonim válasza:
Amióta volt 9.11, nagyon sok az ellenőrzés, és ez rengeteget elvett a repülés öröméből.
amióta kötelező a cvd vakcina, azóta meg életveszélyesebb, mint valaha. Rengetegen meghaltak, pilóták.
Van egy unokatesóm, 23 éves pilóta, neki még nincs baja, és oktató, nem utasszállító.
Különben baromi drága, tandíjas képzés volt, egyetem.
4/8 anonim válasza:
Just for fun néha ránézek 1-2 amerikai polóta vlogjára és Q&A videóira. Valamiért a youtube feldobja nekem és USAban azt hallom ezekből a videókból, hogy annyira nem jó.
Sok a munka. Középszerű fizetés és keveset látni a családot és már nem kapják meg a tiszteletet, amit régen.
Az, hogy itthon milyen már elképzelni sem tudom, de feltételezem, hogy az sem annyira jó.
Nem értek hozzá.
5/8 A kérdező kommentje:
Én a fizetésről azt hallotam hogy jó. 1-2 millió
2023. aug. 3. 16:12
7/8 bzoli79 válasza:
Ryanairnél egy kapitány évi 150-160 ezer euro bruttót keres.1-2 millió.A malév fizetett annyit 15 éve:D
8/8 bzoli79 válasza:
6/7 Ha foglalmatok sincs róla miért írtok hülyeségeket?Havi 191 szolgálati óra lehet a maximum európában,és 100 repült óra 28 naponként,de mivel az éves is maximálva van ennyit nem dolgozhatnak minden hónapban.Átlag fapadosnál a beosztás 5on /4off,vagy 6on/4 off tehát majdnem annyi a szabadnap mint a munkanap.A ryannél ezen felül van 29 napszabadság,amivel csak az on napokat kell lefedni,tehát ha kivesz ötöt,az ad egyben 9 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!