Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen van? Hogy próbálkozzak?

Ilyen van? Hogy próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Hiába szereztem idén diplomát sehol nem találok állást. Már a gyárt is próbáltam. Azt mondtam túlképzett vagyok. Aldiban is azt mondta a HR-es,hogy látja a diplomát és tudja hogy amint lesz jobb váltok. Mit tudnék tenni?!?! Nem akarok anyámék nyakán ragadni évekig.

2023. aug. 2. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tagadd le a diplomát, ha a munkakörhöz nincs szükség hozzá. Én is ezt csinálom.

Amíg nincs főállás vállalj alkalmi bejelentésű munkákat.

2023. aug. 2. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:
*azt mondta túlképzett vagyok* javítva.. autocorrect átírta.
2023. aug. 2. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi bejelentésű munka, például:

A DWS Inventory szokott leltárazni országszerte (Tesco, Auchan, etc...), számos munkaerő kölcsönző cégen keresztül lehet hozzájuk menni, például PannonWork, WorkNow.

A Pensum a budapesti és Pest megyei Tescokba keres alkalmi bejelentéssel munkavállalókat árufeltöltő és pénztáros pozícióba.

Nagy ívben tesznek rá, hogy van-e diplomád. Csak lehetőleg ne említsd nekik. Csináld a munkát, amit kiadnak, oszt' jó napot.

Főállású munka:

Auchanokba szoktak munkaerőkölcsönző cégeken keresztül munkavállalókat kérni. Például SilverJobs, Kerepesi Rent Kft., Humán Navigátor.

2023. aug. 2. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
munkaerő közvetítőn keresztül elhelyezkedni.
2023. aug. 2. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as is jó tippeket írt. Annyival egészíteném ki hogy ha beszélsz bármilyen nyelvet angolon kívül akkor ügyfelszolgálatokra is elmehetsz. De szerintem még angollal sőt akár magyarral is mehet. Minimál bér közeli, megalázó körülmények, stresszes munkakör de legalább dolgozol addig is.
2023. aug. 4. 09:41
 6/6 Thunderfairy ***** válasza:
3-as. Ha olvastad volna a Tesco titkok vagy valami hasónlo PDF formátumba internetről letölthető e-book-ot akkor nem ajánlgatnál ilyen Tesco szerű boltokat munkahelynek. ENNYI.
2023. aug. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!