Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen irodai munkával érdemes...

Milyen irodai munkával érdemes próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Minden álmom hogy irodában,számítógépen dolgozhassak. Szerintem ez való nekem. Mindenféle fizikai,raktáros,építészeti munkát próbáltam már ráerőltetni magamra de nem megy. Úgy érzem irodában a helyem. Pedáns vagyok,szeretem a tisztaságot, a csendet,a nyugalmas irodai légkört és a munkaidő is ideális. Magányos farkas vagyok. Egyedül ülni és csendben dolgozni az irodában nekem mennyország lenne. Számítógéppel nőttem fel,nagyon bele tudnám élni magam szerintem az ilyen munkában. Szerintem ha ez összejön akkor megtaláltam álmaim karrierjét.

Amivel eddig próbálkoztam az a programozás volt és nem tetszett. Lényeg ne kelljen hozzá durva matek tudás.Abban sosem voltam annyira jó. Nem baj ha kell egy kicsit számolni de ne legyen azért durva. Ne legyen monoton. A monotonitás tűrésem nagyon gyenge. Szerintem kb ennyi ha még eszembe jut valami kizáró ok, azt megírom

2022. nov. 25. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm végig olyan érzésem volt, mintha Alekosz írta volna ezt.
2022. nov. 25. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
IT helpdesk talán
2022. nov. 25. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az irodában egyedül ülés és csendben dolgozás esete akkor lehetséges, ha saját irodát kapsz. Open officeban kizárt.

Illetve az irodai munkakörök legnagyobb része magas monotonitástűrést igényel, már csak a munka jellegéből adódóan is. De az előállított értéket tekintve is valószínű, hogy monoton.

#1 Miért beszélgetsz Alekosszal?

2022. nov. 25. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és milyen végzettséged van?
2022. nov. 26. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!