Mennyi szabadság jár?
Figyelt kérdés
Mennyi szabadságot vettem ki jogtalanul?
Az időarányosság miatt
Egy évre 20 szabadság jár nekem
A munkaviszony az év elejétől augusztus 7 bezárólag megszűnik.
14 nap szabadságot vettem ki(6 marad hátra)
Hány szabadság nem járt volna az időarányosság szerint pontosan?
Azt a főnök leakarja vonni tőlem azért kérdezem
2023. júl. 31. 10:17
1/4 anonim válasza:
Ne engedd neki, hogy levonja, mert törvénytelen. Ő adta ki a szabit, az ő felelőssége, hogy időarányosan túlvontad. Ezt be kell nyelnie. Szóval tök mindegy, hogy mennyivel vetted túl, ez van.
3/4 A kérdező kommentje:
Én 14-et vettem ki, akkor valószínűleg kettőt le fog vonni.
Amúgy nem tudom hogy szóljak-e érte..
Elvileg itt ez a szokás..
Kicsit én is rosszul erezném magam ha csak úgy kifizetett volna két szabit ami nem is járt volna
Élet családias itt a hangulat
Ráadásul van hogy szombatonként is dolgozok( nem hivatalosan) aztán majd megteheti azt hogy nem fizeti ki nekem azt( mert azzal már nem tudnék mit csinálni) tehát nem éri meg szolni
2023. júl. 31. 16:48
4/4 anonim válasza:
Hát te tudod. De hivatalosan nem vonhatná le. Nem te vetted túl a szabit, ő hagyta jóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!