Megéri vidékiként Budapestre ingázni munka miatt?
Nekem semennyire nem érné meg, ha amúgy maradnék Veszprémben. Tehát nincs tervben x évre előre Pest megyei költözés.
Más meg azt mondja kitelik az idejéből szóval miért ne?
Szerintem próbáld ki, tapasztald meg és ez alapján dönts.
#1 sajnos jelenleg nincs lehetőségem távmunkára, ahhoz több tapasztalat kellene.
#Nincs tervben költözés, sajnos Veszprémben a lehetőségek bér szempontjából korlátozottak. Bp-en az ajánlatom br. 680, voltam interjúzni Veszprémben, a br. 700 ezres fizetési igenyemre a Hr majdnem a szék mellé ült, majd közölték, hogy br 530 a keret. Ez nem egy cégnél fordult elő...
En forditva akartam de nem vallaltam be.
Esetleg vonattal.
Az sem mindegy hogy a fovarosban hol. Ha Ujbudara kell menned az meg beleferhet heti 2* de autovalszamits ra hogy reggel es hazafele is dugo lesz mert a csorda iranyaba mesz. Vonatrol pedig leszallsz Kelenfoldon es kb. barhova elersz fel oran belul. De a 85 perchez (vonat utido) hozzaadva, napi 2* mar sok.
Ha belvaros, Zuglo, Ujpest, Obuda kornyekere vagy Del-Pestre kell menned akkor szerintem felejtos.
Nem biztos hogy jok az emlekeim, de ha a Keletibe mesz vonattal, joval tobb ido, mint Kelenfold. Es a Bakony IC nem is megy a Keleti fele.
Kelenfoldrol 4. metroval negyed ora alatt ott vagy a Keletinel, igy gyorsabb.
Nem sok a negyed ora seta, de ha elotte utana 1,5 orat kene utaznom, akkor mar idoben sok. Ezek osszeadodnak es ott kotsz ki, hogy egy heten 6 napot dolgozol mert egy napnyi idod utazassal megy el.
Heti 2-3x tervezel 2x2.5- 3 órát utazni.
Reggel 5-kor ébredsz, 6-ra vasútállomáson, fel9-re munkahelyen. 17:00-kor végzel (ha nem kell túlórázni), 17:30--kor vonaton, 20:00 körül otthon. Mindezt heti 3x, hetekig, hónapokig, évekig úgy, hogy a vonat késik, igazodni kell hozzá főleg télen. Nekem sok lenne, neked?
Függ a városon belüli közlekedéstől is, de szerintem heti kétszer belefér. Én 50 km-re ingáztam minden nap évekig.
A Budapestre költözéshez első a munka, aztán ha összeszedted magad, lehet bérelni valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!