Ha megkaptam Angliában az ideiglenes letelepedést akkor még vissza mehetek?
Szerintem is túl sokáig voltál “távol” ,de inkább hivatalos oldalon tájékozódj, ne itt!
Valószínűleg az a 2025 a már itt élőkre vonatkozik akik nem jelentették le magukat.
Azért sok szerencsét kívánok neked !
Ha két éven keresztül egyhuzamban nem voltál az országban, akkor már nem tudsz visszajönni az ideiglenes letelepedési engedéllyel, csak vizummal.
Viszont,ha azóta voltál látogatóban legalább 1 napot, akkor lehet van esélyed.
Ha a testvérnek van settled status-e (a pre-settled status ebben az esetben nem jó), akkor rajta keresztül lehet jelentkezni. Úgy tudom (de nézz utána, ha ide kerül a sor), hogy ugyanazt a státuszt kapod meg, ergo egyből settled status-od lesz a testvéren keresztül.
Férjed pedig, amint neked megvan a settled status-od (de ez valószínűleg hónapokig fog tartani) jelentkezhet spouse visa-ra rajtad keresztül. A gyerekkel sajnos nem tudom, hogy lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!