Hol keresnek az emberek Budapesten kívül ilyen 400-500 ezreket nettóban, nekem itt vidéki nagyvárosban minden ismerősöm 200-300 ezer között keres maximum?
Szolnokon élünk, én beszerző vagyok multinál, 500e nettót kapok. Férjem autószalonban értékesítő, a 400e nettó neki is megvan.
Nagyjából legtöbb barátunk, rokonunk így keres, van aki jobban, mert van IT-s , mérnök is a családban.
De van barátnőm, aki házi sajtot készít, neki is megvan belőle a 380-400 nettó, fodrász barátnőmnek szintén.
#41 Igen, csak épp nem élhet mindenki Budapesten, meg nem tud mindenki a debreceni BMW-nél dolgozni.
Dél-Alföldön elég szar fizetéseket osztogatnak, még akkor is, ha 60 km-es körzetben keresed a munkát és normális városban laksz.
Egyáltalán nem irreleváns, hogy milyen hirdetéseket látok.Mert nekem te, meg az előtted hozzászoló hiába okoskodtok, hogy az ország másik felében mennyit kerestek, ha egyszer ebben a térségben megnyitod az álláshirdetéseket és ilyen fizetéseket kínálnak.
Villanyszerelő alkalmazottaknak GBM-től 230-ig, könyvelőknek szintén.60 km-es körzetben megnéztem, itt ilyen fizetések vannak.
45-ös a komolyabb cégek jellemzően nem publikus bérsávval hirdetnek, így alapból semmi értelme a hirdetéseket bogarászni. Úgy tűnik a saját tapasztalataid alapján próbálsz általánosítani a munkaerőpiac egészére. Szegeden pl. bőven 500 nettó felett lehet keresni mondjuk egy Lufthansanál vagy Evosoftnál, nem beszélve a rengeteg távmunka lehetőségről.
Persze a többség nem keres ennyit, de a kérdés nem az, hogy hol keres minden egyes ember 400-500 nettó felett. A lehetőség gyakorlatilag mindenhol adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!