Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát keressek?

Milyen munkát keressek?

Figyelt kérdés

Szakmám nincs, érettségim van, 30+ éves vagyok, undorodnak tőlem az emberek. Mégis meg akarok élni emberhez méltó módon, bármennyire felháborító ez. Tehát kéne valami stabil, elfogadható fizut adó, legális, bejelentett munkahely. Eddig csak alkalmi melókat kaptam, vagy minimálbérért gyári, elviselhetetlen robotmunkát. Jelentkezek mindenféle olyan melóra, amihez 8 általános, vagy érettségi kell, semmi más, de mindenhol les rám undorral a hr-es mint egy rakás szarra, és "köszönjük, majd értesítjük", aztán vagy nem értesítenek, vagy "sajnáljuk, ön nem került kiválasztásra".

Ötletek, hogy milyen állásra pályázhatnék, ahol nem számít hogy undorító vagyok?

2023. júl. 24. 23:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

9# Ez hülyeség, végzettséggel is k nehéz melót találni.

Aztán meg nem is kell hogy mindenki diolomás v tanult legyen. Hol lennél akkor te?

Sőt, nem diplomával lehet a legtöbb pénzt keresni ha ügyes valamiben és vállalkozásban csinálja.

2023. júl. 25. 06:30
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
Lehetnél cirkuszi torz.
2023. júl. 25. 08:23
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

“9# Ez hülyeség, végzettséggel is k nehéz melót találni.”

Milyennel?

“Aztán meg nem is kell hogy mindenki diolomás v tanult legyen. Hol lennél akkor te?”

Hol írtam a diplomát? Piacképes szakma gondolom nem létező fogalom neked…

“Sőt, nem diplomával lehet a legtöbb pénzt keresni ha ügyes valamiben és vállalkozásban csinálja.”

Őszintén neked bármi ilyen lejött a kérdező mondókájából? Csak mert azon kívül, hogy érettségije van meg elvileg “undorító” többet nem tudtunk meg…

2023. júl. 25. 12:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Esztergályos
2023. aug. 29. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!