Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha egyik állásinte...

Mit tegyek, ha egyik állásinterjúról sem hívnak vissza?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hónapok óta munkát keresek (Szolnok és környéke). Folyékonyan beszélek angolul és igyekszem vidámnak is tűnni, mégsem vesznek fel soha sehova. Egy hónap alatt pedig négy interjúra is behívtak. Ennyire rossz benyomást tennék másokra? Vagy mindig akad jobb nálam? Nem vagyok egy szépség és kissé betegesnek nézek ki, lehet, hogy ez a baj? Vágjam le a fejem, de most komolyan. Illetve 27 éves vagyok és eddig csak piti diákmunkákat vállaltam, nyilván ez sem egy nagy büszkeség, de ez így alakult, de most emiatt nem is fognak már sehova felvenni, csak mert nem vagyok tinédzser? Leginkább szociális területen szoktam pályázni, vagy nyelvtudást igénylő állásokra. Illetve nincs pénzem se egyáltalán, viszont van némi adósságom, de nem tudom, mi lesz így. Már egy nyomdaipari gyárba is jelentkeztem kínomban, azt mondták, majd hívnak, de ez két és fél hete volt.

2023. júl. 19. 15:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem végzettség számít, hanem, hogy milyen a habitusod, mentalitásod...

Végzettsége bárkinek lehet.... de az alkalmasság más tészta.

Az akkor van, ha beleillesz az adott csapatba.

Ha úgy ítélik meg - akár az önéletrajz alapján - hogy túl okos, túl karakán jellem lehetsz, akkor még csavaranyákat válogatni se vesznek fel a gyártósorra.

2023. júl. 31. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!