Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha egyik állásinte...

Mit tegyek, ha egyik állásinterjúról sem hívnak vissza?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hónapok óta munkát keresek (Szolnok és környéke). Folyékonyan beszélek angolul és igyekszem vidámnak is tűnni, mégsem vesznek fel soha sehova. Egy hónap alatt pedig négy interjúra is behívtak. Ennyire rossz benyomást tennék másokra? Vagy mindig akad jobb nálam? Nem vagyok egy szépség és kissé betegesnek nézek ki, lehet, hogy ez a baj? Vágjam le a fejem, de most komolyan. Illetve 27 éves vagyok és eddig csak piti diákmunkákat vállaltam, nyilván ez sem egy nagy büszkeség, de ez így alakult, de most emiatt nem is fognak már sehova felvenni, csak mert nem vagyok tinédzser? Leginkább szociális területen szoktam pályázni, vagy nyelvtudást igénylő állásokra. Illetve nincs pénzem se egyáltalán, viszont van némi adósságom, de nem tudom, mi lesz így. Már egy nyomdaipari gyárba is jelentkeztem kínomban, azt mondták, majd hívnak, de ez két és fél hete volt.

2023. júl. 19. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szolnok és környéke munka ügyileg halott. Kecskemét vagy a Dunántúl lehet j
2023. júl. 19. 15:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez valóban igaz, az egyik helyről szóltak egyedül, hogy mégsem vesznek fel senkit. De nincs pénzem elköltözni, még kaucióra sem ugh
2023. júl. 19. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
utcaseprésért is már megy a harc
2023. júl. 19. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Költözz Budapestre.

2 munkahelyem volt összesen vidéken 2 munkahelyen össz ~3 évet töltöttem el.

Utána hónapokig nem találtam munkát, már totál hülyének éreztem magam és el voltam keseredve.

Felköltöztem Budapestre, minden nap csörgött a telefonom, a rekord asszem az volt, mikor 2 nap alatt 9 helyre hívtak állásinterjúra.

A vidék sajnos teljesen le van roggyanva. Még a nagy városok is, ilyen Szolnok pláne.. és ez nem degradálás, hanem a valóság.

2023. júl. 19. 16:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezz több helyre, akár más városba, poziciora. Legrosszabb esetben felvesznek és kicsit többet kell utazni, de azt megtéríti a cég.
2023. júl. 19. 16:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

szegeden én se találtam félév alatt, de budapesten 1 hónapon belül megkerestek és megadták homeoffice lehetőséget is.

azóta minden ok

2023. júl. 20. 01:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg gondolkozom akkor valami olyan helyen, ami szállást, de kezdő tőke is nagyon kellene. De elég szomorú, hogy szinte az összes megye ilyen élhetetlen. Én is laktam már Szegeden és Debrecenben is ameddig tanultam, ott is csak vendéglátás-gyár-telefonos ügyfélszolgálat van (ha az ember nem orvos vagy mérnök).
2023. júl. 22. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Nincs munkaerőhiány, sok helyre kell jelentkezni. Valószínű volt nálad jobb, csókost vettek fel, vagy már rég megvolt a jelentkező, de ki van adva hogy hirdetni kell x ideig meg meg kell hallgatni y embert minimum.
2023. júl. 24. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
8# ebben nagyon tévedsz, nem mindegy hogy milyen munka...
2023. júl. 25. 00:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jah :D azért vannak diplomás munkakörökben 3-4 körös interjúk. Ha 1 hónap alatt lezavarják, az már jónak mondható. A kérdezőről sok mindent nem tudtunk meg mondjuk.
2023. júl. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!