Munkát illik lemondani?
Felmondtam a jelenlegi munakhelyemen felmondási idő alatt jelentkeztem egy pennybe ahová fel is vettek egy adatbekérő lapott kellet kitöltenem ám azóta kaptam egy jobb lehetőséget ugyanis felvettek a Lidlibe ott meg jobban fizetnek és inkább oda akarok menni.
De a penny-s üzlet vezetőt nem merem felhívni hogy mégse megyek miután már voltam bent nála meg papírt írtam alá. Nagy köcsögség ha nem teszek semmit és ignorálom ha keresnének?
Szerintem nagyobb “kocsogseg” “nem tenni semmit es ignoralni ha keresnek” mint megmondani nekik a szitut.
Visszamondani egy allast alapvetoen szerintem nem gaz, mindenki penzbol el.
"De a penny-s üzlet vezetőt nem merem felhívni"
Az ilyen lúzerektől mentsen meg minden céget a Jóisten aki 2 mondatot nem mer kinyögni. Szerintem se hívd fel, légy nyugodtan gerinctelen, mert az ilyen életképteleneket úgyis kirúgják a próbaidő alatt...
Szerintem pont hogy illik ilyenkor szólni.
Mivel úgyis próbaidővel kezdesz, senki nem kényszerít, hogy elkezdj ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!