Állásinterjún elején mikor kérdezik, hogy ők kezdejenek-e mesélni magukról, a poziról vagy inkább én meséljek először magamról, melyiket illik választani?
Hát, magamról már mindent tudok, én ilyenkor tuti kiváncsibb lennék Rájuk.
Plusz vagy tolakodónak érezném magam, ha azt mondanám én akarom kezdeni vagy azon aggódnék magamban, hogy most biztos azt gondolják, hogy ezen a magamról beszélős részen nagyon gyorsan túl akarok lenni.
Nekem tuti jobban feküdne azt mondani kezdjék csak ők.
De amúgy ez nem csak amolyan udvariaskodás, mint mikor nem gondolsz valamit komolyan, de azért mondod, kérdezed.. ? Pl. mondjuk az induló vendégeinknek, hogy "Jaj, ne menjetek még haza, ráértek, maradjatok még egy kicsit!" Közben magunkban nem feltétlenül gondoljuk is így 😃
Azt, hogy inkább Te beszélsz magadról...
Ha nem ezt teszed, abban a színben tüntetted fel magad, mint aki nem tudja, hogy hova jelentkezett.......Tudom, hogy érdekes logika, de ez van.
Utána úgyis beszél magáról a cég.... nélküled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!