Ezt hogy illik csinálni állásinterjún?
Figyelt kérdés
Jelenleg van munkahelyem, ahol csak akkor szeretnék felmondani, ha sikerül új helyet találni. Tegyük fel, hogy megkérdezik mikor tudnék kezdeni. Ilyenkor nem kellemetlen azt mondani, hogy x idő a felmondási időm, és ha engem választanak, akkor ennyi idő múlva? Nem vetne rám rossz fényt, hogy úgy járkálok máshova interjúzni, hogy a jelenlegi munkáltatóm erről nem tud semmit?2020. jún. 30. 17:25
1/5 anonim válasza:
Nem, úgy kell, ahogy írod.
Közlöd, hogy most mennyi a felmondási időd és kész.
2/5 anonim válasza:
Mindenki így csinálja, kivéve, aki előbb felmond/kirúgják és csak utána kezd el keresgélni. A mostani munkaerőpiacon szerintem ez utóbbi nem a legjobb megoldás.
3/5 anonim válasza:
Mindig igy csinaltam, altalaban amikor interjuzni mesz nem feltetelezik h nincs munkad, egybol azt kerdik mennyi a felmondasi idod.
Szerintem igy kell csinalni, miert tudna a munkaltatod h inyerjuzol? Hacsak direkt nem jarsz be ingbe h vegye a lapot h emelest szeretnel. De arra is a direkt modszer jobb...
4/5 anonim válasza:
Azt nem kell tudnia senkinek, hogy te titokban járkálsz interjúra, még csak nem is releváns infó. Amúgy meg igen, ahogy a fentiek is írták, közlöd, hogy teszem azt, augusztusban tudnál leghamarabb kezdeni. Nem fognak a részletek iránt érdeklődni.
5/5 anonim válasza:
Ha a cég lát benned fantáziát, az interjú végén megkérdezik, mikor tudnál kezdeni. Arra elmondod, hogy milyen feltétellel mondanál fel (ajánlatot tesznek, aláírtok valamit) és onnan mennyi a felmondási idő, mikor tudnál kezdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!