Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállalnátok ezt a munkát?

Elvállalnátok ezt a munkát?

Figyelt kérdés

Br. 560 ezer forintos alapbért, 30% és 60% műszakpótlékot délutános és éjjeles hétre + nettó 26 ezer cafetériát ígérnek egy hónapra.

3 műszakban kellene dolgozni és annyi lenne a feladat, hogy körülbelül 700x 2 csavart becsavarni egy alkatrészba gépi csavarozóval. 6+3-as munkarendben. A vasárnapok és az ünnepek pihenőnapok + hetente valamikor az egyik hétköznap is pihenőre van kiadva. A munka Magyarországon lenne az egyik fejlettebb régióban.

Vajon mennyire kövök ki így bérben egy átlagos hónapra és megéri-e?

2023. júl. 16. 09:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vállalnám el, de hogy te elvállald-e, azt neked kell eldönteni. Vannak kalkulátorok
2023. júl. 16. 12:53
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

“tudom itt mindenki 1 műszakban dolgozik nettó 2 milkáért havonta professzorként”

“Nem hát csak épp a hiteleket kell visszafizetnem meg 2 gyereket felnevelnem. Persze Borsodban sokan tudják a pénz nem minden.”

Akkor meg mi a bánatnak tetted fel a kérdést, ha úgyis el fogod vállalni, mert nincs más lehetőséged?

2023. júl. 16. 14:23
 13/19 A kérdező kommentje:

"A gyereknevelés is főleg a jelenlétből áll, nem a kicsikét több pénzből.

3 műszakban sose leszel velük."

Tudod te mit jelent a 3 műszak? Mert szerintem nem nagyon.

2023. júl. 16. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként te minek győzködsz másokat meg érvelsz a munka és a 3 műszak mellett? Ha neked ez jó akkor vállald el, mások pedig leírták hogy ennyi pénzért nem vállalnának ilyen csicskamunkát. Kész, köszönd meg, ennyi.

Senki nem kérdezte és a kutyát nem érdekli se az hogy milyen élethelyzetben vagy, se az hogy neked fekszik-e a 3 műszak.

2023. júl. 16. 16:41
 15/19 A kérdező kommentje:
#14: Szar napod van, sajnállak :D
2023. júl. 16. 17:06
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem szituáció függő hogy ki-mit vállal el. Pénzben ez egy jó lehetőség, főleg ha nincs képzettséged, mert 400-450 ezret haza tudsz vinni.

Ha kell a pénz és nincs jobb opció akkor ez van.

A műszakozás része ilyen, több millióan csinálják,nem a legjobb de azért nem a világ vége. Néhányan úgy kezelik a 3 műszakot mintha egyből rákot kapnának tőle.

Én személye szerint beleőrülnék ha biorobotnak kellene lennem, diákmunkásként dolgoztam gyárban és minden percét gyűlöltem. Főleg akkor szörnyű visszagondolnom amikor belegondolok, hogy most egyetem után olyan munkát csinálok, amit szeretek és pillanatok alatt elmegy a 8 óra.

2023. júl. 16. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Betanított munkára, ez kitünő fizetés szerintem.

Nem tudom a 6+3-as munkarend milyen, de azt tudom hogy a folyamatos 12 az sz@r olyanban dolgoztam. 12 óra túl sok és kéthetente hétvégén is bent kell lenned. Meg általában 3+3-as beosztásban van, tehát 3 naponta állhatsz át a másik időpontban kezdődő műszakra.

Hétközben 3x8 óra még kibírható, éjszakásban is, utána pedig szabad a hétvége, vagy bemehetsz túlórázni plusz pénzért ha van rá lehetőség.

2023. júl. 16. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem vállalnám, de csak mert gyűlölök műszakozni. (csináltam anno, se fizikailag, de mentálisan nem bírtam)
2023. júl. 17. 07:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Nettó 500-550 3 műszakra. Alatta nem érdemes szerintem vállalni
2023. júl. 20. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!