Elvállalnátok-e ilyen munkát általánosságban?
Én biztosan nem. Rabszolga bér. Találnék más megoldást.
Kérdező, bruttó 260 000 ft (nettó 173 000 ft) inkább már közelít zsebpénzhez, nem éhbér, mikor egy garzon bérlése 170 000 ft rezsivel, közös költséggel (persze aki a szüleivel él vagy igénytelen, az nem tudja mi van),
illetve ha változatosan akarsz étkezni, akkor 120.000 ft csak az élelem + tisztálkodás, takarítószerek stb.
Hát már a bér alapból nem valami jó, Megyeszékhelyeken még meg lehet belőle élni, mert kapsz 100 körül lakást, de Budapesten már 150 ért is nehéz normális helyet bérelni.
Arról nem beszélve hogy túlórázol, hétvégézel és esti műszakot is csinálsz aminek a pótlékainak kb +100 forintnak kéne legalább lennie nettóban.
Nem 3 műszakoznék.
Gy-M-S megyében lakom itt amikor 3 műszakba dolgoztam, heti 5 napra kaptam a pótlékkal együtt nettó 320-at és erre jöttek a cafeteria meg az egyebek.
Egy másik helyen mindennel együtt bruttó 540-570.000 forintot kaptam, de ott folyamatos 3 műszak volt.
Egyébként ha nincs más akkor teljesen mindegy gondolom, de ha van más lehetőség akkor nem csinálnám és nem is csinálom még a fentebb emlitett pénzért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!