Ügyfélszolgálati munkát elvállalnátok ennyiért ilyen feltételekkel?
Figyelt kérdés
hétfő-péntek napi 8 óra 30 perc, amiből 30 perc az ebédszünet tíztől hatig van nyitvatartás, havi bruttó 260.000Ft és egy év után van évi bruttó 450.000 cafetéria2022. aug. 17. 20:09
2/9 anonim válasza:
Nem.
De ez nyilván az adott helyzettől függ. Ha 18 éves lennék, és nem lenne más módom hogy elkezdjem az életem, vidéki lennék és ebből kijönne egy kis albi szoba, akkor lehet (és persze nincs továbbtanulási szándékom)... pesten ennél bárki jobbat talál.
3/9 anonim válasza:
Ez bérminimum 0 juttatással és egy nem garantált cafetériával majd egyszer
Felejtős
4/9 anonim válasza:
Minimálbéres állás eleve felejtős,csak akkor vállald ha abszolút nincs más és az éhenhalás szélén állsz
5/9 anonim válasza:
Rosszabbul nem nagyon fizethet, így nem
6/9 anonim válasza:
Nem írtál várost. Bp-en egy kezdő telefonos (banki) ügyfélszolgalatos kap bruttó 330 ezret, plusz jutalék + műszakpótlék + már próbaidő után jár az évi 500 ezres cafeteria. Pedig szerintem a telefonos kevésbé stresszes.
7/9 anonim válasza:
Cafetériát azt hagyjuk, nekem senki ne határozza meg mire költhetem a pénzem amiért megdolgoztam.
8/9 anonim válasza:
Cafeteriát kérheted pénzben is, igaz kevesebb lesz a nettó értéke az adó miatt, de még mindig sokkal több, mintha nem kapnál.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem mindenhol engedik meg, hogy az egész cafetériát pénzben kérd, van ahol a cég ad egy cafetéria csomagot aminek egy részét lehet csak pénzben kérni
2022. aug. 23. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!